Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Solárna záhradná lampa LED Osvetlené číslo domu Fasádna nástenná lampa 2700K IP44 Senzor PHILIPS

Solárna záhradná lampa LED Osvetlené číslo domu Fasádna nástenná lampa 2700K IP44 Senzor PHILIPS

71.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10544

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

Solárna záhradná lampa LED Osvetlené číslo domu Fasádna nástenná lampa 2700K IP44 Senzor PHILIPS

Solárna záhradná lampa LED osvetlené číslo domu fasádna nástenná lampa od spoločnosti Philips je inovatívny a praktický produkt, ktorý kombinuje funkčnosť, moderný dizajn a ekologickú technológiu. Táto lampa je špeciálne navrhnutá na osvetlenie exteriéru, pričom zároveň zvyšuje viditeľnosť čísla vášho domu, čo uľahčuje orientáciu pre návštevníkov aj doručovateľov.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je, že je solárna, čo znamená, že využíva energiu zo slnka na svoje napájanie. Tento ekologický prístup nielen znižuje spotrebu energie, ale aj eliminuje potrebu ťahania elektrických káblov, čo zjednodušuje inštaláciu. Solárne články na lampe sú vysoko efektívne a dokážu zachytiť dostatočné množstvo slnečnej energie počas dňa, aby zabezpečili spoľahlivé osvetlenie počas celej noci.

LED technológia použitá v tejto lampe zaručuje dlhú životnosť a nízku spotrebu energie. Teplota farby svetla 2700K vytvára príjemné, teplé biele svetlo, ktoré je šetrné k očiam a zlepšuje atmosféru v okolí vášho domu. Vďaka krytiu IP44 je lampa odolná voči nepriaznivým poveternostným podmienkam, čo zaručuje jej spoľahlivú prevádzku aj v daždi alebo snehu.

Lampa je vybavená pohybovým senzorom, ktorý automaticky aktivuje svetlo, keď zaznamená pohyb v blízkosti. To je praktické najmä pri príchode domov v noci alebo keď očakávate návštevu. Tento senzor nielen zvyšuje pohodlie, ale aj bezpečnosť, keďže osvetlený vchod môže odradiť potenciálnych zlodejov.

Inštalácia lampy je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje. Vďaka elegantnému a modernému dizajnu sa hodí na rôzne štýly fasád, čím prispieva k estetickému vzhľadu vášho domu. Osvetlené číslo domu je dobre čitateľné aj z väčšej vzdialenosti, čo je praktické nielen pre vás, ale aj pre každého, kto potrebuje nájsť váš dom.

Táto solárna lampa je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a úsporné osvetlenie pre exteriér svojho domu, ktoré je zároveň šetrné k životnému prostrediu.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Rozmery230 x 180mm
Teplota svetla2700K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu