Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED fasádna lampa 6W čierna ENDURA STYLE LEDVANCE

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED fasádna lampa 6W čierna ENDURA STYLE LEDVANCE

66.30€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10542

Stav skladu : 0
Externý sklad : 60

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED fasádna lampa 6W čierna ENDURA STYLE LEDVANCE

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED fasádna lampa s výkonom 6W v čiernej farbe od značky LEDVANCE, model ENDURA STYLE, je vynikajúcim doplnkom pre každú záhradu, dvor alebo vonkajšie priestory vášho domova. Toto svietidlo kombinuje moderný dizajn s funkčnosťou, a vďaka svojim vlastnostiam je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú energeticky úsporné a ekologické osvetlenie.

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je jeho solárna technológia, ktorá umožňuje prevádzku bez potreby elektrickej prípojky. Svietidlo je vybavené solárnym panelom, ktorý počas dňa zhromažďuje slnečnú energiu a ukladá ju do integrovaného akumulátora. To znamená, že večer, keď slnko zapadne, sa svietidlo automaticky zapne a poskytuje jemné, no dostatočne silné svetlo, ktoré osvetlí okolie. Tento model má výkon 6W, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie pre chodníky, terasy alebo iné exteriérové priestory.

Čierne prevedenie lampy je veľmi elegantné a ľahko sa prispôsobí akémukoľvek architektonickému štýlu. LED technológia použitá v tomto svietidle je známa svojou dlhou životnosťou a nízkou spotrebou energie. Svietidlo ponúka príjemné, teplé biele svetlo, ktoré vytvára útulnú atmosféru vo vašej záhrade alebo na terase.

Montáž tohto svietidla je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne zručnosti. Môže byť ľahko upevnené na stenu, pričom jeho odolná konštrukcia zabezpečuje dlhú životnosť aj v náročných vonkajších podmienkach. Svietidlo je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom, ako je dážď, sneh alebo vysoké teploty.

LEDVANCE ENDURA STYLE je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú kombinovať moderný štýl s praktickým a ekologickým osvetlením. Toto solárne svietidlo poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj úsporu energie a zníženie nákladov na prevádzku, čo z neho robí dlhodobo výhodnú investíciu do vášho exteriéru.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon06W
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu