Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 6,8W 4000K Sensor White Eco-Light

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 6,8W 4000K Sensor White Eco-Light

63.15€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10541

Stav skladu : 0
Externý sklad : 71

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 6,8W 4000K Sensor White Eco-Light

Záhradná solárna nástenná lampa Butterfly LED IP65 s výkonom 6,8 W a teplotou farby 4000 K od značky ECO-LIGHT je ideálnym riešením pre osvetlenie exteriéru vášho domova. Tento moderný a energeticky úsporný osvetľovací prvok je vybavený integrovaným solárnym panelom, ktorý cez deň akumuluje energiu zo slnečného svetla a následne ju v noci premieňa na osvetlenie. Vďaka tejto vlastnosti je lampa úplne nezávislá od elektrickej siete, čo výrazne znižuje náklady na prevádzku a zvyšuje jej ekologickosť.

Lampa disponuje výkonným LED svetelným zdrojom s teplotou farby 4000 K, čo znamená, že poskytuje príjemné neutrálné biele svetlo, ktoré je ideálne na osvetlenie záhrady, terasy, či chodníka okolo domu. Svetlo s touto teplotou farby nielenže zvyšuje viditeľnosť v noci, ale zároveň vytvára príjemnú atmosféru.

Dôležitou vlastnosťou tejto lampy je aj jej ochrana proti prachu a vode na úrovni IP65, čo znamená, že je odolná voči nepriaznivým poveternostným podmienkam vrátane dažďa a prachu. Tento vysoký stupeň ochrany zaručuje dlhú životnosť lampy aj v náročných exteriérových podmienkach.

Lampa je navyše vybavená pohybovým senzorom, ktorý zaisťuje, že sa svetlo zapne len vtedy, keď je to potrebné – teda pri detekcii pohybu. To nielenže šetrí energiu, ale tiež zvyšuje bezpečnosť v okolí vášho domova tým, že okamžite osvetlí priestor pri príchode osôb alebo pohybe v jeho blízkosti.

Dizajn lampy Butterfly LED je moderný a elegantný, čo z nej robí štýlový doplnok pre akýkoľvek exteriér. Je dostupná v bielej farbe, ktorá je neutrálna a ľahko zapadne do akéhokoľvek štýlu záhrady alebo fasády domu.

Inštalácia tejto solárnej nástennej lampy je jednoduchá a nevyžaduje žiadne zložité elektroinštalácie, čo znamená, že ju môžete umiestniť na ľubovoľné miesto bez obáv z ťahania káblov. Tento model od ECO-LIGHT predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, úsporné a esteticky príťažlivé vonkajšie osvetlenie.

 

Farba produktuBiela
NapájanieSolárne
Príkon6.8W
Svetelný tok800lm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu