Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 6,8W 4000K Sensor Black Eco-Light

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 6,8W 4000K Sensor Black Eco-Light

63.15€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10540

Stav skladu : 0
Externý sklad : 82

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 6,8W 4000K Sensor Black Eco-Light

Záhradná solárna nástenná lampa Butterfly LED IP65 od spoločnosti ECO-LIGHT je moderné a energeticky úsporné osvetlenie, ktoré je ideálne pre vonkajšie použitie. S výkonom 6,8 W a farebnou teplotou 4000 K poskytuje neutrálne biele svetlo, ktoré je príjemné a neoslepujúce, čím vytvára príjemnú atmosféru v záhradách, na terasách alebo v okolí vstupných dverí.

Lampa Butterfly je navrhnutá s ohľadom na ekologické riešenia. Vďaka zabudovanému solárnemu panelu sa dokáže nabíjať počas dňa a automaticky sa zapína po zotmení, čo výrazne šetrí energiu a zároveň redukuje náklady na prevádzku. Svetlo je vybavené integrovaným senzorom pohybu, ktorý zaručuje, že sa rozsvieti len vtedy, keď je to potrebné, čo ešte viac prispieva k úspore energie. Tento senzor má dosah približne 8 metrov a uhol záberu 120°, čo zaručuje efektívne osvetlenie veľkej plochy.

Telo lampy je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom. S krytím IP65 je lampa odolná voči prachu a vode, takže ju môžete bezpečne používať aj v nepriaznivých vonkajších podmienkach. Čierna farba lampy je univerzálna a elegantná, ľahko sa integruje do rôznych štýlov záhradného dizajnu a architektúry.

Lampa Butterfly má moderný a elegantný dizajn, ktorý zaujme svojou jednoduchosťou a funkčnosťou. Jej inštalácia je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne zložité elektroinštalačné práce. Stačí ju upevniť na stenu v požadovanej výške, kde bude mať prístup k slnečnému žiareniu.

Táto lampa je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, ekologické a úsporné vonkajšie osvetlenie. ECO-LIGHT s týmto produktom prináša kombináciu moderných technológií a elegantného dizajnu, čo ocení každý majiteľ domu či záhrady. S touto solárnou nástennou lampou získate nielen účinné osvetlenie, ale aj štýlový doplnok, ktorý prispieva k udržateľnému životnému štýlu.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon6.8W
Svetelný tok800lm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu