Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo 4W ENDURA Flood Butterfly LEDVANCE

LED záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo 4W ENDURA Flood Butterfly LEDVANCE

63.15€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10538

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

LED záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo 4W ENDURA Flood Butterfly LEDVANCE

LED záhradná lampa s názvom Solárne nástenné svietidlo 4W Endura Flood Butterfly od značky LEDVANCE je inovatívne a ekologické riešenie pre osvetlenie exteriéru. Tento produkt kombinuje moderný dizajn s vysokou funkčnosťou, čím ponúka ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú úsporné a ekologické osvetlenie pre svoje záhrady, terasy alebo iné vonkajšie priestory.

Jedným z hlavných benefitov tejto lampy je jej solárne napájanie. Vďaka vstavanému solárnemu panelu dokáže lampa cez deň zbierať slnečnú energiu a premieňať ju na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá do batérie. Tento princíp nielenže šetrí energiu, ale aj znižuje náklady na elektrickú energiu, čím prispieva k ochrane životného prostredia. Vďaka solárnemu napájaniu je svietidlo úplne nezávislé od elektrickej siete, čo umožňuje jeho jednoduchú inštaláciu na miesta, kde nie je dostupná elektrina.

Lampa Endura Flood Butterfly je vybavená výkonným LED svetelným zdrojom s výkonom 4W, ktorý poskytuje dostatočne silné a jasné osvetlenie pre menšie až stredne veľké vonkajšie priestory. LED technológia zaručuje dlhú životnosť svietidla a zároveň nízku spotrebu energie, čo robí z tohto svietidla veľmi efektívne riešenie.

Dizajn lampy je moderný a elegantný, čo z nej robí nielen funkčný, ale aj estetický doplnok do záhrady či na terasu. Vďaka kompaktnému a nenápadnému dizajnu lampa ľahko zapadne do akéhokoľvek exteriéru a poskytuje príjemné, teplé biele svetlo, ktoré vytvára útulnú atmosféru.

Svietidlo je odolné voči poveternostným vplyvom, čo zaručuje jeho dlhodobú spoľahlivosť aj v náročných vonkajších podmienkach. Je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú odolnosť voči dažďu, vetru a prachu, čo predlžuje jeho životnosť.

Záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo 4W Endura Flood Butterfly LEDVANCE je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú štýlové, úsporné a ekologické riešenie pre vonkajšie osvetlenie.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon4W
Svetelný tok500lm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu