Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED solárne fasádne nástenné svietidlo FYVE 1,5W 2700K IP44 Súmrakový senzor PHILIPS

LED solárne fasádne nástenné svietidlo FYVE 1,5W 2700K IP44 Súmrakový senzor PHILIPS

47.35€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10537

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

LED solárne fasádne nástenné svietidlo FYVE 1,5W 2700K IP44 Súmrakový senzor PHILIPS

LED solárne fasádne nástenné svietidlo FYVE 1,5W 2700K s IP44 a súmrakovým senzorom od spoločnosti PHILIPS je moderné a ekologické riešenie osvetlenia, ktoré kombinuje funkčnosť a estetiku. Toto svietidlo je navrhnuté pre vonkajšie použitie, ideálne na fasády budov, terasy, záhrady či vstupy do domov, kde poskytuje príjemné teplé svetlo a zároveň šetrí energiu vďaka solárnemu napájaniu.

Svietidlo FYVE využíva LED technológiu, ktorá je známa svojou dlhou životnosťou a nízkou spotrebou energie. S výkonom 1,5 W a teplotou farby 2700K ponúka príjemné teplé biele svetlo, ktoré vytvára útulnú atmosféru. Toto svetlo je ideálne pre večerné posedenia vonku alebo ako orientačné osvetlenie pri vchode do domu.

Jedným z kľúčových prvkov tohto svietidla je integrovaný súmrakový senzor, ktorý automaticky zapína svetlo pri zníženej intenzite denného svetla, čo znamená, že nemusíte mať starosti so zapínaním a vypínaním osvetlenia. Tento automatický systém zaručuje maximálnu úsporu energie a zároveň zabezpečuje, že váš priestor bude vždy osvetlený, keď to bude potrebné.

Ochrana IP44 zabezpečuje, že svietidlo je odolné voči striekajúcej vode a prachu, čo je nevyhnutné pre spoľahlivé vonkajšie použitie. Svietidlo FYVE je navrhnuté tak, aby odolalo rôznym poveternostným podmienkam, či už ide o dážď, sneh alebo prachové častice, a zaručuje tak dlhú životnosť aj v náročných podmienkach.

Solárne napájanie je ďalším významným prínosom tohto svietidla. Nie je potrebné pripojenie k elektrickej sieti, čo uľahčuje inštaláciu a eliminuje potrebu dodatočných káblov. Solárny panel efektívne zachytáva slnečnú energiu počas dňa a ukladá ju do vstavaného akumulátora, ktorý následne napája LED diódy po zotmení.

Toto LED solárne svietidlo od PHILIPS je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, úsporné a esteticky príjemné osvetlenie pre svoje vonkajšie priestory. Okrem toho, že prispieva k zníženiu nákladov na energiu, tiež pozitívne vplýva na životné prostredie tým, že využíva obnoviteľné zdroje energie.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon1.5W
Teplota svetla2700K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu