Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED Solar Wall Light UP SS-Brushed Aluminium 4.4W Sensor 4.4W Teplá biela

LED Solar Wall Light UP SS-Brushed Aluminium 4.4W Sensor 4.4W Teplá biela

48.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10536

Stav skladu : 0
Externý sklad : 56

LED Solar Wall Light UP SS-Brushed Aluminium 4.4W Sensor 4.4W Teplá biela

LED solárne nástenné svietidlo SS v brúsenom hliníku s výkonom 4,4 W je moderným a ekologickým riešením osvetlenia exteriéru. Toto svietidlo kombinuje funkčnosť, štýlový dizajn a energetickú úsporu, čím sa stáva ideálnou voľbou pre osvetlenie vonkajších priestorov, ako sú záhrady, terasy, chodníky, či príjazdové cesty.

Jednou z hlavných predností tohto svietidla je jeho solárny pohon, ktorý umožňuje prevádzku bez potreby napojenia na elektrickú sieť. Svietidlo je vybavené solárnym panelom, ktorý cez deň zachytáva slnečné žiarenie a premieňa ho na elektrickú energiu, ktorá sa následne ukladá do integrovanej batérie. Toto riešenie nielenže šetrí energiu, ale tiež prispieva k ochrane životného prostredia tým, že znižuje uhlíkovú stopu.

Svietidlo disponuje výkonom 4,4 W a vydáva teplé biele svetlo, ktoré vytvára príjemnú a pohodlnú atmosféru v okolí vášho domova. Teplé biele svetlo je ideálne pre vonkajšie osvetlenie, pretože je menej dráždivé pre oči a vytvára útulný pocit. Toto svietidlo je vybavené aj pohybovým senzorom, ktorý sa automaticky aktivuje pri detekcii pohybu. To znamená, že svetlo sa rozsvieti len v prípade potreby, čo ešte viac zvyšuje úsporu energie a predlžuje životnosť batérie.

Materiál brúsený hliník dodáva svietidlu moderný a elegantný vzhľad, ktorý sa ľahko integruje do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia. Hliník je navyše odolný voči korózii, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Konštrukcia svietidla je navrhnutá tak, aby odolala dažďu, vetru a ďalším vonkajším vplyvom, čím zaručuje spoľahlivú prevádzku počas celého roka.

Montáž svietidla je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne náradie ani odborné znalosti. Stačí svietidlo upevniť na stenu pomocou dodaných montážnych prvkov, a už sa môžete tešiť na efektívne a ekologické osvetlenie vášho exteriéru. LED solárne nástenné svietidlo SS s brúseným hliníkom a výkonom 4,4 W je teda skvelou voľbou pre každého, kto hľadá kombináciu štýlu, funkčnosti a udržateľnosti.

Farba produktuChróm
NapájanieSolárne
Pozorovací uhol110°
Príkon4.4W
Rozmery163x150x155 mm
Svetelný tok600lm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
StmievanieNie
CertifikátyCE RoHS
CRI80
Počet cyklov ZAP/VYP25 000x
Pridajte hodnotenie produktu