Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED Solar Wall Light UP 4.4W Sensor 4.4W Teplá biela

LED Solar Wall Light UP 4.4W Sensor 4.4W Teplá biela

45.25€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10535

Stav skladu : 0
Externý sklad : 74

LED Solar Wall Light UP 4.4W Sensor 4.4W Teplá biela

LED solárna nástenná lampa s výkonom 4,4 W a teplou bielou farbou svetla je moderné a energeticky úsporné osvetlenie, ideálne pre vonkajšie priestory. Tento typ osvetlenia kombinuje elegantný dizajn, funkčnosť a ekologický prístup, vďaka čomu sa stáva čoraz populárnejším medzi spotrebiteľmi.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárny napájací systém. Vďaka integrovanému solárnemu panelu lampa zbiera slnečnú energiu počas dňa a ukladá ju do zabudovanej batérie. Toto umožňuje bezdrôtovú prevádzku bez potreby elektrického pripojenia, čím sa znižuje spotreba energie a náklady na elektrinu. Lampa je vybavená výkonným solárnym panelom, ktorý zaručuje dostatočný prísun energie aj v menej slnečných dňoch.

Táto LED solárna nástenná lampa disponuje výkonom 4,4 W, čo poskytuje dostatočne jasné a príjemné osvetlenie. Teplá biela farba svetla vytvára pohodovú a príjemnú atmosféru, ktorá je ideálna pre osvetlenie vonkajších priestorov, ako sú terasy, balkóny, záhrady alebo vstupy do domu. Teplá biela farba svetla má teplotu okolo 3000 Kelvinov, čo pripomína svetlo tradičných žiaroviek a vytvára útulné prostredie.

Lampa je vybavená integrovaným pohybovým senzorom, ktorý automaticky zapína svetlo pri detekcii pohybu. Tento senzor zvyšuje bezpečnosť a pohodlie, pretože lampa sa zapne len vtedy, keď je to potrebné. Citlivosť a dosah senzora sú nastavené tak, aby optimálne pokrývali oblasť, ktorú chcete osvetliť. To zaručuje, že lampa nebude svietiť zbytočne, čím šetrí energiu a predlžuje životnosť batérie.

Montáž tejto solárnej lampy je jednoduchá a nevyžaduje odborné zručnosti. Lampa je navrhnutá tak, aby odolávala poveternostným podmienkam, vrátane dažďa, snehu a extrémnych teplôt. Je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, ktoré zaručujú jej dlhú životnosť a bezproblémovú prevádzku.

Celkovo je LED solárna nástenná lampa s výkonom 4,4 W a teplou bielou farbou svetla vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a ekologické riešenie pre vonkajšie osvetlenie. Je to investícia, ktorá sa vám rýchlo vráti v podobe úspory energie a zvýšeného komfortu vášho vonkajšieho priestoru.

Farba produktuChróm
NapájanieSolárne
Pozorovací uhol110°
Príkon4.4W
Rozmery160x173x155 mm
Svetelný tok600lm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE RoHS
CRI80
Pridajte hodnotenie produktu