Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 3000K senzor pohybu

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 3000K senzor pohybu

41.05€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10532

Stav skladu : 0
Externý sklad : 54

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 3000K Sensor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 3000K SENSOR BLACK od spoločnosti EKO-LIGHT je moderným a ekologickým riešením pre vonkajšie osvetlenie. Táto lampa je navrhnutá tak, aby spájala estetiku s funkčnosťou, čím sa stáva ideálnym doplnkom do každej záhrady, na terasu alebo k príjazdovej ceste.

Jedným z hlavných benefitov tejto lampy je jej solárny napájací systém. Solárny panel na vrchu lampy premieňa slnečné žiarenie na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá do vstavaného akumulátora. Vďaka tomu je lampa úplne nezávislá od elektrickej siete, čo prináša úsporu energie a jednoduchú inštaláciu bez potreby káblov. Tento spôsob napájania je nielen šetrný k životnému prostrediu, ale aj k vašej peňaženke.

Lampa disponuje LED svetelným zdrojom s výkonom 2W, ktorý poskytuje príjemné teplé biele svetlo s farebnou teplotou 3000K. Toto svetlo je dostatočne jasné na osvetlenie menších priestorov, ako sú chodníky, schody či vstupné priestory, pričom vytvára útulnú a príjemnú atmosféru. LED technológia je navyše známa svojou dlhou životnosťou a nízkou spotrebou energie.

Stupeň ochrany IP54 zabezpečuje odolnosť lampy voči prachu a striekajúcej vode, čo zaručuje jej spoľahlivú prevádzku aj v náročných vonkajších podmienkach. Telo lampy je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré odolávajú poveternostným vplyvom, a jej čierna farba dodáva moderný a elegantný vzhľad, ktorý sa ľahko integruje do rôznych štýlov záhradného dizajnu.

Senzor pohybu je ďalším významným prvkom tejto lampy. Automaticky detekuje pohyb v blízkosti a okamžite zapne svetlo, čo zvyšuje bezpečnosť a pohodlie. Po uplynutí určitého času, ak nie je zaznamenaný ďalší pohyb, lampa sa automaticky vypne, čím šetrí energiu.

Vďaka kombinácii moderného dizajnu, ekologického napájania, kvalitného svetelného výkonu a praktického senzoru pohybu je záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 3000K SENSOR BLACK od EKO-LIGHT skvelou voľbou pre každého, kto hľadá efektívne a štýlové riešenie pre osvetlenie svojho vonkajšieho priestoru.

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon2W
Rozmery154 x 98mm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu