Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa IP54 4W 6000K + Senzor pohybu

Záhradná solárna nástenná lampa IP54 4W 6000K + Senzor pohybu

38.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10529

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49

Záhradná solárna nástenná lampa ALF LED IP54 4W 6000K Sensor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa ALF LED IP54 4W 6000K SENSOR BLACK od spoločnosti EKO-LIGHT je moderné a ekologické riešenie pre osvetlenie vašej záhrady, terasy alebo vonkajších priestorov. Táto lampa kombinuje štýlový dizajn s funkčnosťou a energetickou efektivitou, čím prináša výnimočnú hodnotu pre každého majiteľa domu.

Lampa je vybavená LED technológiou, ktorá poskytuje jasné biele svetlo s farebnou teplotou 6000K, čo znamená, že vydáva chladné biele svetlo. Tento typ osvetlenia je ideálny pre vonkajšie prostredie, pretože poskytuje dostatok svetla na bezpečné pohybovanie sa po záhrade alebo dvore aj v noci. S výkonom 4W je lampa veľmi energeticky úsporná, čím prispieva k zníženiu vašich nákladov na elektrinu a zároveň k ochrane životného prostredia.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárny panel, ktorý využíva slnečnú energiu na nabíjanie vstavanej batérie. To znamená, že lampa nevyžaduje žiadne elektrické pripojenie, čo umožňuje jej jednoduchú inštaláciu kdekoľvek, kde je dostatok slnečného svetla. Solárny panel efektívne zachytáva slnečné lúče počas dňa a premení ich na elektrickú energiu, ktorú lampa využíva v noci.

Lampa má tiež vstavaný senzor pohybu, ktorý automaticky zapne svetlo, keď zaznamená pohyb v jej okolí. Tento senzor je ideálny pre zvýšenie bezpečnosti, pretože osvetľuje priestor iba vtedy, keď je to potrebné, čo tiež prispieva k úspore energie. Stupeň krytia IP54 znamená, že lampa je odolná voči prachu a striekajúcej vode, čo zaručuje jej dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných vonkajších podmienkach.

Čierna farba a moderný dizajn lampy zaručujú, že sa bez problémov začlení do akéhokoľvek exteriéru, či už ide o moderný dom alebo tradičnú záhradu. Je to nielen funkčný, ale aj estetický doplnok vášho vonkajšieho priestoru.

Záhradná solárna nástenná lampa ALF LED IP54 4W 6000K SENSOR BLACK od EKO-LIGHT je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá efektívne, spoľahlivé a ekologické osvetlenie pre svoje vonkajšie priestory. S jednoduchou inštaláciou, vysokou odolnosťou a úsporným výkonom je táto lampa ideálnym riešením pre každodenné používanie.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon4W
Rozmery169 x 112mm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu