Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED Wall Solar Lamp PIR Sensor 6W Studená biela

LED Wall Solar Lamp PIR Sensor 6W Studená biela

35.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10525

Stav skladu : 0
Externý sklad : 46

LED Wall Solar Lamp PIR Sensor 6W Studená biela

LED stena so solárnym lampou a PIR senzorom s výkonom 6W a studenou bielou farbou svetla je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívne a ekologické osvetlenie vonkajších priestorov. Táto solárna lampa je navrhnutá tak, aby poskytovala silné a jasné osvetlenie s minimálnymi nákladmi na energiu, vďaka čomu je nielen šetrná k životnému prostrediu, ale aj k vašej peňaženke.

Solárna lampa je vybavená solárnym panelom, ktorý počas dňa absorbuje slnečné svetlo a premieňa ho na elektrickú energiu, ktorú ukladá do integrovanej batérie. Toto zabezpečuje, že lampa je schopná svietiť po celú noc, aj keď je dlhšie obdobie oblačného počasia. PIR senzor je citlivý na pohyb, čo znamená, že sa lampa automaticky zapne, keď zaznamená pohyb v blízkosti, a po určitom čase nečinnosti sa opäť vypne, čím šetrí energiu a zvyšuje životnosť batérie.

Studená biela farba svetla, ktorú táto lampa vyžaruje, je ideálna pre osvetlenie exteriérov, pretože poskytuje jasné a ostré svetlo, ktoré zabezpečuje dobrú viditeľnosť a zvyšuje bezpečnosť. To je obzvlášť dôležité pre osvetlenie chodníkov, vchodov, záhrad alebo dvorov, kde je potrebné spoľahlivé a konzistentné osvetlenie.

Lampa je tiež odolná voči poveternostným podmienkam, čo znamená, že je vhodná na celoročné vonkajšie použitie. Je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči dažďu, vetru a iným extrémnym podmienkam, čím sa zaručuje jej dlhá životnosť. Inštalácia je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie alebo znalosti, čo ju robí dostupnou pre každého.

Táto LED solárna lampa je teda vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ekologické, úsporné a efektívne riešenie pre vonkajšie osvetlenie. Kombinácia solárneho napájania, PIR senzora a studenej bielej farby svetla zabezpečuje, že dostanete vysoko kvalitný produkt, ktorý spĺňa všetky vaše potreby pre osvetlenie exteriéru.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Pozorovací uhol110°
Príkon6W
Rozmery173x160x155 mm
Svetelný tok600lm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE RoHS
Počet cyklov ZAP/VYP25 000x
Pridajte hodnotenie produktu