Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED solárna nástenná lampa 5 x 1.5W IP54

LED solárna nástenná lampa 5 x 1.5W IP54

32.65€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10521

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

LED solárna nástenná lampa 5 x 1.5W  IP54

LED solárne svietidlo ARCH 5 x 1,5W je moderné a energeticky efektívne osvetlenie, ktoré kombinuje praktickosť solárneho napájania s elegantným dizajnom. Toto svietidlo je vybavené piatimi LED diódami s výkonom 1,5W, ktoré poskytujú svetelný tok až 70 lúmenov, čo je dostatočné pre osvetlenie menších vonkajších priestorov, ako sú chodníky, terasy alebo záhrady.

Napájanie svietidla zabezpečuje integrovaná batéria s kapacitou 1500 mAh pri napätí 3,7V. Táto batéria sa počas dňa dobíja pomocou solárneho panelu, čo zabezpečuje nepretržité osvetlenie počas noci bez potreby pripojenia na elektrickú sieť. Solárny panel efektívne využíva slnečné žiarenie, a preto je svietidlo ideálne pre oblasti, kde nie je dostupná elektrická energia alebo kde je potrebné minimalizovať spotrebu energie.

Svietidlo má krytie IP54, čo znamená, že je odolné voči prachu a striekajúcej vode. Táto vlastnosť ho robí vhodným pre vonkajšie použitie v rôznych klimatických podmienkach. Teplota chromatickosti svietidla je 4000K, čo predstavuje neutrálnu bielu farbu svetla, ktorá je príjemná pre oči a zároveň dostatočne jasná na osvetlenie vonkajšieho prostredia.

Dizajn svietidla ARCH je minimalistický a moderný, čo umožňuje jeho ľahké začlenenie do rôznych architektonických štýlov. Montáž svietidla je jednoduchá a nevyžaduje si žiadne špeciálne nástroje. Vďaka solárnemu napájaniu a nízkej spotrebe energie je toto svietidlo ekologickou voľbou, ktorá prispieva k ochrane životného prostredia a znižovaniu nákladov na elektrinu.

LED solárne svietidlo ARCH 5 x 1,5W je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a estetické vonkajšie osvetlenie, ktoré kombinuje modernú technológiu s praktickosťou a šetrnosťou k životnému prostrediu.

 

Farba produktuČierna
Napájanie3.7V.1500mAh batéria, Solárne
Príkon2W
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu