Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Solárna záhradná nástenná lampa LED 2,5 W 4000K Fasádna lampa čierna SOLARIS Kobi

Solárna záhradná nástenná lampa LED 2,5 W 4000K Fasádna lampa čierna SOLARIS Kobi

30.55€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10520

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

Solárna záhradná nástenná lampa LED 2,5 W 4000K Fasádna lampa čierna SOLARIS Kobi

Solárna záhradná nástenná lampa LED 2,5 W od značky Kobi je moderné a ekologické osvetlenie určené pre vonkajšie priestory, ako sú záhrady, terasy, či fasády budov. Táto lampa kombinuje elegantný dizajn s praktickými funkciami, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá úsporné a zároveň štýlové riešenie osvetlenia exteriéru.

Lampa je vybavená vysoko účinným LED svetelným zdrojom s výkonom 2,5 W, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie s minimálnou spotrebou energie. Svetlo má teplotu farby 4000K, čo znamená, že poskytuje príjemné neutrálnobiele osvetlenie, ktoré sa hodí pre akékoľvek vonkajšie prostredie. Tento typ svetla je dostatočne jasný na osvetlenie ciest, schodov, či fasád, pričom neoslepuje a vytvára príjemnú atmosféru.

Jedným z hlavných benefitov tejto lampy je jej solárny pohon. Lampa je vybavená solárnym panelom, ktorý cez deň zhromažďuje slnečnú energiu a premieňa ju na elektrinu. Táto energia sa ukladá do vstavaného akumulátora, čo umožňuje lampe svietiť aj po zotmení bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti. Vďaka tomu je lampa nielen úsporná, ale aj jednoduchá na inštaláciu, pretože nevyžaduje zložité elektroinštalačné práce.

Čierne prevedenie lampy jej dodáva moderný a univerzálny vzhľad, ktorý ľahko zapadne do akéhokoľvek exteriérového štýlu. Robustná konštrukcia z kvalitných materiálov zaručuje odolnosť voči poveternostným vplyvom, čo znamená, že lampa je vhodná na dlhodobé používanie v exteriéri. IP44 ochrana zabezpečuje, že lampa je odolná voči prachu a vode, čím je ideálna na vonkajšie použitie za akýchkoľvek podmienok.

Solárna záhradná nástenná lampa LED 2,5 W od Kobi predstavuje skvelú kombináciu úspornosti, ekologickosti a štýlu. Jej solárny pohon, moderný dizajn a jednoduchá inštalácia ju robia ideálnou voľbou pre každého, kto chce osvetliť svoj exteriér efektívne a s ohľadom na životné prostredie.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Rozmery181 x 91 mm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu