Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 1,5W 4000K Sensor Black Eco-Light

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 1,5W 4000K Sensor Black Eco-Light

22.10€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10511

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 1,5W 4000K Sensor Black Eco-Light

Záhradná solárna nástenná lampa Butterfly LED IP65 s výkonom 1,5W, farebnou teplotou 4000K a pohybovým senzorom je inovatívnym a ekologickým riešením pre osvetlenie vašej záhrady, terasy či vchodových dverí. Tento produkt od značky ECO-LIGHT kombinuje moderný dizajn s funkčnosťou, čo ho robí ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a zároveň štýlové osvetlenie exteriéru.

Lampa Butterfly LED je vybavená vysoko účinným solárnym panelom, ktorý počas dňa zhromažďuje slnečnú energiu a ukladá ju do vstavaných batérií. Vďaka tejto technológii je lampa úplne nezávislá od elektrickej siete, čo nielenže šetrí energiu a znižuje náklady, ale tiež prispieva k ochrane životného prostredia. Počas noci, keď je vonku tma, lampa automaticky rozsvieti LED svetlo, ktoré má príjemnú neutrálnu bielu farbu s teplotou 4000K. Táto farba je ideálna na osvetlenie exteriéru, pretože poskytuje jasné a prirodzené svetlo, ktoré je príjemné pre oči a zároveň dostatočne osvetľuje okolie.

Jedným z kľúčových prvkov tejto lampy je jej vstavaný pohybový senzor, ktorý detekuje pohyb v blízkosti lampy a automaticky zapne svetlo, čo je veľmi praktické a zároveň prispieva k bezpečnosti vášho domova. Tento senzor dokáže detekovať pohyb v dosahu niekoľkých metrov a svetlo sa automaticky vypne po uplynutí nastaviteľného časového intervalu, čo pomáha šetriť energiu.

Lampa má krytie IP65, čo znamená, že je odolná voči prachu a vode, a teda je ideálna na vonkajšie použitie v akýchkoľvek poveternostných podmienkach. Jej konštrukcia je robustná a odolná, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných vonkajších podmienkach. Lampa je vyrobená v elegantnej čiernej farbe, ktorá je neutrálnym a štýlovým doplnkom akéhokoľvek exteriéru.

Montáž lampy je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje či zručnosti. Stačí ju upevniť na stenu na vhodnom mieste, kde bude mať dostatok slnečného svetla na nabíjanie počas dňa. Vďaka kompaktným rozmerom a modernému dizajnu sa lampa hodí do akéhokoľvek vonkajšieho priestoru a môže byť použitá na rôzne účely – od osvetlenia záhradných chodníkov až po osvetlenie vchodových dverí.

Záhradná solárna nástenná lampa Butterfly LED IP65 je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú efektívne, ekologické a štýlové osvetlenie svojho vonkajšieho priestoru. S výkonom 1,5W poskytuje dostatočné osvetlenie, pričom využíva výhradne solárnu energiu, čo ju robí nielen praktickou, ale aj udržateľnou voľbou.

 

Farba produktuČierna
Príkon1.5W
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu