Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED Solar Light - White EQUIV. 1W Neutrálna biela

LED Solar Light - White EQUIV. 1W Neutrálna biela

18.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10504

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

LED Solar Light - White EQUIV. 1W Neutrálna biela

Optonica LED solárne svetlo s neutrálnou bielou farbou, ekvivalentom 1W, je moderné a ekologické riešenie osvetlenia pre vonkajšie priestory. Tento produkt kombinuje pokročilú LED technológiu s obnoviteľným zdrojom energie – solárnou energiou, čím prispieva k úspore energie a zníženiu environmentálnej záťaže.

Solárne svetlo s označením „LED SOLAR LIGHT - WHITE EQUIV. 1W NEUTRÁLNA BIELA“ od výrobcu Optonica ponúka svetelný tok 60 lumenov, čo je dostatočné na osvetlenie menších vonkajších plôch, ako sú záhradné chodníky, terasy, alebo prístupové cesty. Svetelný tok 60 lm zabezpečuje príjemné a mäkké osvetlenie, ktoré neruší oči a zároveň poskytuje dostatok svetla na orientáciu v tme.

Teplota svetla 4500 °K sa radí medzi neutrálnu bielu farbu, ktorá je veľmi obľúbená pre vonkajšie osvetlenie, pretože poskytuje prirodzené a komfortné svetlo, ktoré nezkresľuje farby okolitého prostredia. Tento druh osvetlenia je ideálny na osvetlenie priestorov, kde je potrebné dosiahnuť vyváženú farebnú teplotu, ktorá neprekáža a nepôsobí rušivo.

Krytie IP44 znamená, že svetlo je odolné voči striekajúcej vode a pevným časticiam s priemerom väčším ako 1 mm. Toto krytie zabezpečuje, že svetlo je vhodné na vonkajšie použitie, pretože je dostatočne chránené pred dažďom a prachom, čo zvyšuje jeho životnosť a spoľahlivosť aj v náročnejších podmienkach.

Solárne svetlo Optonica sa nabíja pomocou vstavaného solárneho panelu, ktorý počas dňa premieňa slnečnú energiu na elektrickú a ukladá ju do integrovanej batérie. V noci sa svetlo automaticky zapne a využíva uloženú energiu na osvetlenie. Táto funkcia zaručuje jednoduchú a bezúdržbovú prevádzku, pretože nie je potrebné svetlo ručne zapínať alebo meniť batérie.

Jednou z hlavných výhod tohto LED solárneho svetla je jeho nízka spotreba energie, ktorá je vďaka LED technológii výrazne nižšia v porovnaní s tradičnými svetelnými zdrojmi. Navyše, využitie solárnej energie umožňuje úplne eliminovať potrebu pripojenia k elektrickej sieti, čo znižuje náklady na prevádzku a inštaláciu.

Optonica LED solárne svetlo je navrhnuté tak, aby bolo jednoduché na inštaláciu. Stačí ho umiestniť na požadované miesto, kde má dostatočný prístup k slnečnému žiareniu počas dňa. Tento typ svetla je ideálny pre tých, ktorí hľadajú efektívne a ekologické riešenie osvetlenia svojho exteriéru bez zložitých a nákladných inštalácií.

Tento produkt je skvelou voľbou pre každého, kto chce osvetliť svoj vonkajší priestor udržateľným spôsobom, s minimálnymi nákladmi na údržbu a bez závislosti na tradičných zdrojoch energie. LED solárne svetlo od spoločnosti Optonica je kombináciou moderného dizajnu, spoľahlivej technológie a ekologickej prevádzky, ktorá prispieva k zlepšeniu kvality života a ochrane životného prostredia.

 

Farba produktuBiela
NapájanieSolárne
Svetelný tok60lm
Teplota svetla4500K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu