Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED Solar Light - Čierna EQUIV. 0.5W Studená biela

LED Solar Light - Čierna EQUIV. 0.5W Studená biela

18.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10503

Stav skladu : 0
Externý sklad : 55

LED Solar Light - Čierna EQUIV. 0.5W Studená biela

LED SOLAR LIGHT - ČIERNA EQUIV. 0.5W STUDENÁ BIELA je moderné osvetlenie, ktoré spája efektívnosť a ekologickú udržateľnosť. Tento produkt, vyrobený spoločnosťou Optonica, je ideálny pre osvetlenie vonkajších priestorov, ako sú záhrady, dvory, príjazdové cesty, chodníky alebo terasy. Vďaka solárnemu napájaniu nie je potrebné žiadne elektrické pripojenie, čo zjednodušuje inštaláciu a znižuje prevádzkové náklady.

Svetelný tok tohto svetla je 60 lumenov, čo postačuje na osvetlenie menších vonkajších plôch a vytvorenie príjemnej atmosféry. Studená biela farba svetla s teplotou 6000 K zaručuje jasné a čisté osvetlenie, ktoré je vhodné na zvýšenie viditeľnosti počas noci. Toto svetlo poskytuje osvetlenie, ktoré je prirodzené pre oči a neoslňuje.

S krytím IP44 je LED SOLAR LIGHT odolné voči prachu a vode, čo ho robí ideálnym pre použitie v exteriéri, kde môže byť vystavené rôznym poveternostným podmienkam. Krytie IP44 zabezpečuje, že svetlo bude fungovať spoľahlivo aj pri daždi alebo vlhkosti, čo zvyšuje jeho životnosť a spoľahlivosť.

Výrobca Optonica je známy svojimi kvalitnými osvetľovacími produktmi, ktoré kombinujú moderný dizajn a technológie. Tento solárny svetelný zdroj je energeticky úsporný, pretože využíva energiu získanú zo slnka. Solárny panel je umiestnený na vrchu svetla, kde dokáže efektívne zbierať slnečné žiarenie počas dňa a ukladať ho do zabudovanej batérie, ktorá následne napája LED svetlo počas noci.

Vďaka nízkej spotrebe energie, ekvivalentnej 0,5 W, je tento LED svetelný zdroj ekologický a prispieva k zníženiu uhlíkovej stopy. Navyše, jeho čierna farba je neutrálna a elegantná, takže sa ľahko hodí do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia, či už moderného alebo tradičného.

Inštalácia svetla je veľmi jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje ani odborné zručnosti. Svetlo možno ľahko upevniť na stenu, plot alebo iný vhodný povrch pomocou základných montážnych prvkov, ktoré sú súčasťou balenia. Po inštalácii sa svetlo automaticky zapne po zotmení a vypne po svitaní, čo šetrí energiu a predlžuje životnosť batérie.

LED SOLAR LIGHT - ČIERNA EQUIV. 0.5W STUDENÁ BIELA je dokonalou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, úsporné a ekologické vonkajšie osvetlenie. Jeho vysoká kvalita, moderný dizajn a jednoduchá inštalácia ho robia ideálnym riešením pre osvetlenie vonkajších priestorov, ktoré vyžadujú efektívne a esteticky príjemné osvetlenie. Tento produkt spája všetky výhody LED technológie s praktickosťou solárneho napájania, čím prináša osvetlenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

 

Farba produktuČierna
Svetelný tok60lm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu