Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer ručné svietidlo Tactical Ultra 1000 6 x AA

Energizer ručné svietidlo Tactical Ultra 1000 6 x AA

46.30€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10483

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

Energizer ručné svietidlo Tactical Ultra 1000 6 x AA

Energizer Ručné Svietidlo Tactical Ultra 1000 je skvelým spoločníkom pre každého, kto hľadá spoľahlivý a výkonný zdroj svetla v náročných podmienkach. Toto robustné a takticko navrhnuté svietidlo je ideálne pre rôzne situácie, či už ide o núdzové situácie, kempovanie, turistiku, alebo prácu policajtov a záchranárov. Jeho odolná konštrukcia zaručuje, že vydrží aj tie najťažšie podmienky – svietidlo je odolné voči pádu a vode s certifikáciou IPX7, čo znamená, že dokáže odolať ponoreniu do hĺbky jedného metra po dobu 30 minút.

Svetelný výkon svietidla je úctyhodných 1000 lumenov, čo poskytuje dostatočne jasné osvetlenie aj na veľké vzdialenosti – dosah svetla až 200 metrov. To z neho robí ideálny nástroj na prácu v tme, prehliadky veľkých priestorov alebo navigáciu v neznámom teréne. Svietidlo ponúka tri režimy svietenia: vysoký, nízky a núdzový blesk. Tieto režimy umožňujú prispôsobiť intenzitu svetla podľa aktuálnych potrieb, čo prispieva k predĺženiu životnosti batérií. Prídavný stroboskopický režim je obzvlášť užitočný na signalizáciu v prípade núdze alebo na dezorientáciu potenciálnych útočníkov.

Napájanie svietidla zabezpečuje šesť batérií typu AA, ktoré sú súčasťou balenia, čo zaručuje dlhodobú prevádzku bez potreby častého dobíjania alebo výmeny batérií. Taktický spínač na zadnej strane svietidla umožňuje rýchle a intuitívne ovládanie aj v stresových situáciách, čo je neoceniteľnou výhodou pre profesionálnych užívateľov.

Celkovo je Energizer Tactical Ultra 1000 navrhnuté tak, aby poskytovalo spoľahlivé a silné osvetlenie v akýchkoľvek podmienkach. Či už sa nachádzate v prírode, v meste alebo v rizikových situáciách, toto svietidlo vás nesklame. Svojou odolnosťou, výkonom a variabilitou režimov osvetlenia je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí potrebujú mať istotu, že budú mať k dispozícii kvalitný zdroj svetla kedykoľvek a kdekoľvek.

Robustná taktická baterka Energizer Tactical Ultra 1000 je vhodná na akúkoľvek núdzovú situáciu, ideálna na kemping, turistiku, pre policajtov i záchranárov. Je odolná voči pádu a vode (IPX7). S 3 režimami pre rôzne stiuácie (vysoký, nízky, núdzový blesk) a prídavným stroboskopom. S taktickým spínačom. 

Svetelný výkon 1000 lm 
Napájanie: 6x batéria AA (súčasťou balenia)
Dosah svetla: 200 m

Farba produktuČierna
Napájanie6 x AA batérie
Svetelný tok1000lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIPX7
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu