Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer ručné pracovné LED svietidlo HardCase Pivot 2 x AA

Energizer ručné pracovné LED svietidlo HardCase Pivot 2 x AA

47.35€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10482

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

Energizer ručné pracovné LED svietidlo HardCase Pivot 2 x AA

Energizer HardCase Pivot je mimoriadne robustné a spoľahlivé LED pracovné svietidlo navrhnuté pre náročné podmienky. Toto svietidlo je ideálne pre profesionálov aj domácich majstrov, ktorí potrebujú kvalitné osvetlenie pri práci v rôznych prostrediach. S krytím IPX4 je vodotesné, čo znamená, že odoláva striekajúcej vode z akéhokoľvek smeru, čím je vhodné pre použitie v daždivom počasí alebo v prostredí so zvýšenou vlhkosťou. Okrem toho je toto svietidlo nárazuvzdorné a prežije pád z výšky až 7 metrov, čo ho robí mimoriadne odolným voči mechanickým poškodeniam, ktoré by iné svietidlá mohli ľahko zničiť.

Jednou z kľúčových vlastností tohto modelu je otočná hlava, ktorá sa dá nastaviť až o 175 stupňov. Táto funkcia umožňuje flexibilné nasmerovanie svetla presne tam, kde ho potrebujete, čo je ideálne pri práci v úzkych priestoroch alebo pri osvetlení ťažko dostupných miest. Svetelný výkon tohto svietidla je 300 lúmenov, čo poskytuje dostatočne silné osvetlenie na prácu v tmavých a neosvetlených prostrediach. Dosah svetla až 30 metrov zaručuje, že uvidíte aj vzdialenejšie objekty s dostatočnou jasnosťou.

Napájanie zabezpečujú dve AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia, takže svietidlo je pripravené na použitie ihneď po vybalení. Veľké tlačidlo na zapnutie a vypnutie svietidla je navrhnuté tak, aby sa dalo ľahko ovládať aj v rukaviciach, čo oceníte najmä v chladnejších podmienkach alebo pri práci s ochrannými rukavicami. Tento model je výborným spoločníkom na stavbách, v dielňach, pri opravách automobilov či v domácnosti. Vďaka kombinácii odolnosti, výkonu a flexibility je Energizer HardCase Pivot jednou z najlepších možností pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé pracovné svietidlo.

Energizer HardCase Pivot je LED pracovné svietidlo pre rôzne použitie. Je vodotesné (IPX4) a nárazuvzdorné (7 m). Vďaka veľkému tlačidlu nie je prevádzka problém ani v rukaviciach. Má otočnú hlavu o 175 stupňov a svetlo nasmeruje na objekty vzdialené aj 30 m. 

Svetelný výkon 300 lm
Napájanie 2 x AA (súčasť balenia)
Dosah svetla 30 m

Farba produktuČierna
Napájanie2 x AA batérie
Svetelný tok300lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu