Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer ručné svietidlo Metal LED 2 x D

Energizer ručné svietidlo Metal LED 2 x D

41.05€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10481

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

Energizer ručné svietidlo Metal LED 2 x D

Energizer Metal LED je robustné a spoľahlivé ručné svietidlo, ktoré kombinuje odolnosť a výkonnosť, čím sa stáva ideálnym spoločníkom pre náročné priemyselné aplikácie aj bežné domáce použitie. Vyrobené z ľahkého, no odolného hliníka, toto svietidlo je navrhnuté tak, aby vydržalo náročné podmienky a zároveň poskytovalo dlhotrvajúci výkon.

Svietidlo je vybavené tromi bielymi LED diódami, ktoré ponúkajú svetelný tok 135 lumenov. Tento svetelný výkon je dostatočný na osvetlenie priestoru do vzdialenosti 65 metrov, čo je viac než dostatočné pre väčšinu vonkajších aj vnútorných použití. Či už potrebujete spoľahlivé osvetlenie pri práci v dielni, na stavbe alebo počas výpadku elektriny, Energizer Metal LED vám poskytne jasné a stabilné svetlo, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Jednou z významných výhod tohto svietidla je jeho mimoriadne dlhá doba prevádzky, ktorá dosahuje až 150 hodín na jedno nabitie. To znamená, že pri bežnom používaní môžete očakávať, že batérie vydržia niekoľko týždňov, či dokonca mesiacov, v závislosti od frekvencie používania. Svietidlo vyžaduje dve batérie typu D, ktoré sú súčasťou balenia, čo zaručuje, že svietidlo môžete okamžite používať bez potreby dodatočných nákupov.

Energizer Metal LED je tiež navrhnuté s ohľadom na odolnosť voči poveternostným vplyvom. Je ideálne pre použitie v exteriéri, kde môže byť vystavené dažďu, prachu alebo iným nepriaznivým podmienkam. Vďaka hliníkovej konštrukcii je svietidlo odolné voči nárazom a opotrebeniu, čo ho robí vhodným pre náročné pracovné prostredia, ako sú staveniská, továrne alebo vonkajšie aktivity.

Dizajn svietidla je jednoduchý a funkčný, pričom kladie dôraz na pohodlné používanie. Jeho tvar umožňuje pevné uchopenie, čo zaisťuje, že vám svietidlo nevyklzne z ruky ani v náročných podmienkach. Aj napriek svojej robustnej konštrukcii je svietidlo pomerne ľahké, čo prispieva k jeho jednoduchému prenášaniu a manipulácii.

Celkovo, Energizer Metal LED predstavuje výbornú voľbu pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivé, výkonné a odolné ručné svietidlo pre každodenné použitie alebo profesionálne aplikácie. S jeho dlhou dobou prevádzky, robustným dizajnom a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, vám poskytne svetlo, na ktoré sa môžete spoľahnúť v každej 

Praktické ručné svietidlo z ľahkého hliníka Energizer Metal LED s 3 bielymi LED diódami. Odolná voči poveternostntým vplyvom, ideálna na náročné priemyselné aplikácie. Doba prevádzky je až 150 hodín.

Svetelný tok 135 lm 
Vyžaduje 2 x D batérie (súčasť balenia)
Dosah svetla 65 m

Farba produktuStrieborná
Napájanie2 x D batérie
Svetelný tok135lm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu