Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

CREE LED ručné svietidlo GP C34, 550 lm, 3× AA

CREE LED ručné svietidlo GP C34, 550 lm, 3× AA

38.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10480

Stav skladu : 0
Externý sklad : 73

CREE LED ručné svietidlo GP C34, 550 lm, 3× AA

GP C34 je výkonné LED ručné svietidlo, ktoré prináša výnimočný svetelný výkon a odolnosť pre rôzne použitia. S maximálnym svetelným tokom 550 lumenov poskytuje dostatočne jasné osvetlenie na maximálny dosvit až 110 metrov, čo z neho robí ideálneho spoločníka na outdoorové aktivity, ako aj na každodenné použitie v domácnosti alebo v práci. Svietidlo je vyrobené z kvalitného hliníka, čo zaisťuje jeho odolnosť voči nárazom z výšky až 1 meter a zvyšuje jeho životnosť.

GP C34 je napájané tromi AA batériami (typ LR6, 1,5 V), ktoré sú súčasťou balenia, takže svietidlo môžete okamžite používať bez nutnosti dodatočných nákupov. S dĺžkou svietenia až 20 hodín sa môžete spoľahnúť na dlhú prevádzku bez častého výmeny batérií. Vďaka vodeodolnosti s certifikáciou IPX4 je svietidlo odolné voči striekajúcej vode, čo je praktické pri používaní v daždivých podmienkach alebo v prostredí s vyššou vlhkosťou.

Toto svietidlo ponúka štyri režimy svietenia: COB LED 100 %, COB LED 50 %, LED 100 % a LED 50 %, čo umožňuje prispôsobiť intenzitu osvetlenia podľa aktuálnych potrieb. Na svietidle nenájdete funkciu fokusovania svetelného lúča, čo však neuberá na jeho všestrannosti a efektivite. Svietidlo je vybavené praktickým magnetom a kovovou sponou, čo umožňuje jeho jednoduché upevnenie na kovové povrchy alebo prichytenie k oblečeniu či taške.

GP C34 je navrhnuté s dôrazom na jednoduchosť a funkčnosť. Neobsahuje nabíjacie funkcie, čo znamená, že sa nemusíte starať o dobíjanie – stačí len vymeniť batérie, keď sa minú. LED indikácia stavu batérie a nabíjania nie je prítomná, čo však môže byť výhodou pre tých, ktorí preferujú jednoduché a spoľahlivé zariadenia bez zbytočných technických prvkov.

S rozmermi 27,5 × 193 mm a hmotnosťou 217 gramov je svietidlo kompaktné a ľahko prenosné, čo z neho robí ideálneho spoločníka na cesty. Jeho moderný čierny dizajn dopĺňa praktickosť a robustnosť, ktorú toto svietidlo poskytuje. Celkovo je GP C34 skvelou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, výkonné a odolné svietidlo na rôzne použitia.


 

 

Farba produktuČierna
Napájanie3× AA batéria
Rozmery27.5 × 193 mm
Svetelný tok550lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu