Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer ručné pracovné svietidlo HardCase Multi-use 1 x AA

Energizer ručné pracovné svietidlo HardCase Multi-use 1 x AA

33.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10479

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

Energizer ručné pracovné svietidlo HardCase Multi-use 1 x AA

Energizer ručné pracovné svietidlo Hard Case Multi-Use je univerzálny a mimoriadne odolný nástroj, navrhnutý pre náročné pracovné podmienky. Tento model je vyrobený z kombinácie odolného plastu a gumy, čo zaručuje vynikajúcu ochranu pred nárazmi a pádmi z výšky až 7 metrov. Okrem toho je vybavený nerozbitnou šošovkou, ktorá je navrhnutá tak, aby odolala aj najtvrdším podmienkam na pracovisku.

Svietidlo má vodotesnosť na úrovni IPX4, čo znamená, že je chránené pred postriekaním vodou zo všetkých smerov, a tak je vhodné aj do vlhkého prostredia. Táto vlastnosť z neho robí ideálneho spoločníka pre vonkajšie aj vnútorné práce, kde je vystavené nepriaznivým poveternostným podmienkam.

Jedným z kľúčových prvkov tohto svietidla je jeho flexibilita v umiestnení. Vďaka integrovaným magnetom v otočnej spone môžete svietidlo jednoducho pripevniť na akýkoľvek kovový povrch, čo výrazne uľahčuje prácu v rôznych situáciách, kde potrebujete voľné ruky. Otočná hlava s LED diódou poskytuje silné a jasné osvetlenie s výkonom 75 lúmenov, čo je dostatočné pre osvetlenie ťažko prístupných miest, ktoré by inak zostali v tme.

Svietidlo je napájané jednou AA batériou, čo zaisťuje jeho kompaktnosť a ľahkosť. Dosah svetla je 30 metrov, čo je ideálne pre bežné pracovné úlohy, či už v dielni, na stavbe alebo pri domácom majstrovaní. Navyše, vďaka svojej robustnej konštrukcii a jednoduchej prenosnosti je svietidlo vhodné pre každodenné použitie, a to nielen profesionálmi, ale aj bežnými užívateľmi, ktorí ocenia jeho spoľahlivosť a praktickosť.

V súhrne, Energizer Hard Case Multi-Use svietidlo je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí potrebujú odolné, flexibilné a efektívne osvetlenie vo všetkých podmienkach. Je to nástroj, ktorý nesklame ani v najnáročnejších situáciách.

Univerzálne pracovné svietidlo Energizer Hard Case Multi-Use je vyrobené z odolného plastu a gumy pre tlmenie nárazov z výšky 7 m, má nerozbitnú šošovku a je odolné voči vode IPX4. S viacerými možnosťami pripevnenia na akýkoľvek kovový povrch pomocou magnetov v otočnej spone. S otočnou hlavou s LED diódou pre ťažko dostupné miesta. Ľahko sa prenáša.

Svetelný tok 75 lm
Napájanie 1 x AA
Dosah svetla 30 m

Farba produktuČierna
Napájanie1 x AA batéria
Svetelný tok75lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu