Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer Lantern handheld kempingové svietidlo 4xAA LED 27lm

Energizer Lantern handheld kempingové svietidlo 4xAA LED 27lm

33.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10478

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

Energizer Lantern handheld kempingové svietidlo 4xAA LED 27lm

Energizer Lantern Handheld Kempingové Svietidlo je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a všestranný zdroj svetla na vonkajšie aktivity, ako je kempovanie, turistika alebo rybárčenie. Toto svietidlo kombinuje praktické funkcie a odolný dizajn, aby vyhovovalo potrebám aj tých najnáročnejších používateľov.

Svietidlo je vybavené tromi bielymi LED diódami, ktoré poskytujú jasné a spoľahlivé osvetlenie s maximálnym svetelným tokom 27 lumenov. Okrem toho obsahuje jednu LED diódu s jantárovým svetlom, ktorá vytvára teplé a jemné svetlo, ideálne pre relaxačné večery pri stane alebo ako nočné svetlo. Táto funkcia je obzvlášť užitočná, keď potrebujete jemné osvetlenie, ktoré neruší ostatných.

Jedným z veľkých prínosov tohto svietidla je jeho univerzálnosť. Môže byť použitá ako klasické ručné svietidlo alebo ako lucerna, čo zvyšuje jeho použiteľnosť v rôznych situáciách. Svietidlo je tiež vybavené praktickým háčikom, ktorý umožňuje jeho zavesenie napríklad na vetvu stromu alebo do stanu, čím sa zabezpečí optimálne osvetlenie priestoru.

S odolnosťou voči vode a poveternostným vplyvom (stupeň ochrany IPX4) je toto svietidlo pripravené odolať aj náročnejším podmienkam, takže sa nemusíte obávať používať ho aj v daždi alebo vlhkom prostredí. Jeho robustná konštrukcia zabezpečuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Energizer Lantern Handheld Kempingové Svietidlo je napájané štyrmi AA batériami, ktoré sú súčasťou balenia, čo znamená, že je pripravené na použitie ihneď po vybalení. S pracovnou výdržou až 60 hodín na jedno nabitie môžete očakávať dlhodobý výkon, ktorý vás nesklame ani pri dlhších výletoch.

S dosahom svetla až 27 metrov je toto svietidlo ideálne pre orientáciu v tme, či už potrebujete osvetliť cestu pred sebou, alebo osvetliť kempingový priestor. Celkovo je Energizer Lantern Handheld Kempingové Svietidlo skvelou voľbou pre všetkých, ktorí potrebujú spoľahlivé a praktické osvetlenie pri svojich outdoorových dobrodružstvách.

Ručné kempingové svietidlo Energizer Latnern Handheld 2in1, ktoré môže slúžiť ako lucerna i nočné svetlo. Obsahuje 3 biele LED diódy a 1 LED diódu s jantárovým svetlom (pre teplé a jemné svietenie). Možno ju zavesiť vďaka háčiku. Odolná voči vode (IPX4) a poveternostným vplyvom. S dlhou životnosťou.

Svetelný tok 27 lm
Pracuje so 4 x AA batériami (súčasť balenia)
Dosah svetla 27 m
Pracovná výdrž 60 hodín 

Farba produktuBiela, Červená
Napájanie4 x AA batéria
Svetelný tok27lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu