Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED svietidlo - ručné 3W CREE(31cm)

33.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10477

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

LED svietidlo - ručné 3W CREE(31cm)

LED SVIETIDLO - RUČNÉ 3W CREE (31CM) je vysoko výkonné a spoľahlivé osvetľovacie zariadenie, ktoré je navrhnuté pre maximálnu efektivitu a odolnosť. Toto ručné svietidlo je vybavené výkonnou 3W CREE LED diódou, ktorá poskytuje jasné a koncentrované svetlo s intenzitou 120 až 140 lumenov. Vďaka tejto výkonnosti je ideálne pre rôzne aktivity, ako sú turistika, kempovanie, núdzové situácie alebo pre bežné použitie v domácnosti.

Napájanie svietidla zabezpečujú tri batérie typu R20, ktoré poskytujú dostatočnú energiu na dlhé obdobie používania bez potreby častého dobíjania alebo výmeny batérií. Tento typ batérií je bežne dostupný, čo uľahčuje ich výmenu, a zároveň zaručuje dlhú životnosť svietidla, keďže sú schopné dodávať stabilné napätie.

Svietidlo má dĺžku 31 cm, čo ho robí dostatočne veľkým na pevný úchop a zároveň dostatočne kompaktným na ľahké prenášanie. Ergonomický dizajn zabezpečuje pohodlné držanie aj počas dlhšieho používania, čo ocenia najmä tí, ktorí potrebujú svetlo pri práci alebo pri outdoorových aktivitách.

Výhodou tohto LED svietidla je jeho odolnosť a trvácnosť. LED diódy majú dlhú životnosť, čo znamená, že svietidlo bude slúžiť mnoho rokov bez potreby výmeny svetelného zdroja. CREE LED technológia je známa svojou spoľahlivosťou a energetickou účinnosťou, čo prispieva k celkovej nízkej spotrebe energie pri vysokom výkone.

Svietidlo je navrhnuté tak, aby odolávalo nárazom a iným mechanickým poškodeniam, čo z neho robí ideálneho spoločníka pre náročné podmienky. Okrem toho, jeho pevná konštrukcia a kvalitné materiály zaručujú, že svietidlo bude odolávať aj nepriaznivým poveternostným podmienkam.

Záverom, LED SVIETIDLO - RUČNÉ 3W CREE (31CM) je výbornou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, výkonné a odolné osvetlenie. S jeho pomocou budete mať vždy dostatok svetla, nech ste kdekoľvek, a budete sa môcť spoľahnúť na jeho dlhú životnosť a efektívnosť.

LED svietidlo - ručné 3W CREE(31cm)
3W CREE LED
Napájanie: 3 x R20
Svietivosť: 120 - 140 lumen

Farba produktuČierna
Napájanie3 x R20 batérie
Príkon3W
Rozmery31cm
Svetelný tok120lm, 140lm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu