Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED ručné kovové svietidlo, 500 lm, 4× AAA, fokus

LED ručné kovové svietidlo, 500 lm, 4× AAA, fokus

20.55€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10476

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

LED ručné kovové svietidlo, 500 lm, 4× AAA, fokus

LED ručné kovové svietidlo je vynikajúcim spoločníkom pre každého, kto hľadá spoľahlivý a výkonný zdroj svetla v kompaktnom a odolnom prevedení. Toto svietidlo ponúka svetelný tok až 500 lúmenov pri 100 % výkone, čo zabezpečuje jasné osvetlenie s dosahom až 160 metrov. Vďaka trom režimom svietenia (LED 100 %, LED 50 %, LED 25 %) si používateľ môže ľahko prispôsobiť intenzitu svetla podľa potreby, pričom najnižší režim poskytuje až 22 hodín nepretržitého svietenia.

Vyrobené z kvalitného hliníka, svietidlo je nielen ľahké (hmotnosť 129 g), ale aj odolné voči nárazom a vodeodolné podľa štandardu IP44, čo znamená, že je chránené proti striekajúcej vode zo všetkých smerov. Toto ho robí ideálnym pre použitie v rôznych vonkajších podmienkach, či už ide o turistiku, kempovanie, alebo prácu v náročnejšom prostredí.

Svietidlo je napájané štyrmi AAA batériami (typ LR03), ktoré sú ľahko dostupné a vymeniteľné. Funkcia fokusovania umožňuje používateľovi zmeniť šírku svetelného kužeľa podľa potreby, čo zvyšuje flexibilitu jeho použitia. Okrem toho je vybavené praktickým pútkom, ktoré zjednodušuje manipuláciu a prenášanie.

Medzi ďalšie praktické vlastnosti patrí funkcia rýchleho vypnutia, ktorá umožňuje okamžité vypnutie svietidla bez nutnosti prechádzať všetkými režimami. Svietidlo sa predáva v papierovom blistri, čo zabezpečuje jeho ochranu počas prepravy a skladovania. So zárukou 2 roky poskytuje tento produkt istotu kvality a dlhodobej spoľahlivosti.

Celkovo je toto LED ručné svietidlo vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí potrebujú výkonný, odolný a kompaktný zdroj svetla s viacerými režimami svietenia a vysokou úrovňou odolnosti.

Farba produktuČierna
Napájanie4× AAA batéria
Rozmery128 × 37 × 37 mm
Svetelný tok500lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu