Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer ručné pracovné svietidlo Impact LED 2 x AA

Energizer ručné pracovné svietidlo Impact LED 2 x AA

31.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10475

Stav skladu : 0
Externý sklad : 77

Energizer ručné pracovné svietidlo Impact LED 2 x AA

Energizer ručné pracovné svietidlo Impact LED 2 x AA je výnimočne odolné svietidlo, ktoré je navrhnuté tak, aby zvládlo aj tie najnáročnejšie pracovné podmienky. Toto svietidlo je ideálne pre remeselníkov, domácich majstrov, ale aj pre ľudí, ktorí potrebujú spoľahlivé osvetlenie v teréne, pri turistike či v nepriaznivých poveternostných podmienkach.

Jednou z hlavných predností tohto modelu je jeho konštrukcia, ktorá zahŕňa nerozbitné sklíčko, čo zaručuje odolnosť voči nárazom a pádom. Svietidlo je navyše vybavené protišmykovou gumovou rukoväťou s úpravou proti otáčaniu, čo zabezpečuje, že vám pevne padne do ruky a znižuje riziko nechceného vykĺznutia aj v prípade vlhkých alebo mastných rúk. Táto gumová rukoväť je ideálna pre prácu v drsných podmienkach, kde sa vyžaduje spoľahlivý úchop a odolnosť voči nečistotám.

Svietidlo má vlastný stojan, ktorý umožňuje stabilné postavenie na rôznych povrchoch. Tento prvok ocenia najmä tí, ktorí potrebujú mať obe ruky voľné počas práce. S maximálnym svetelným tokom 65 lumenov a dosahom svetla až 65 metrov poskytuje dostatočné osvetlenie pre väčšinu pracovných úloh, či už v interiéri alebo exteriéri.

Svietidlo je napájané dvomi batériami typu AA, ktoré zabezpečujú výdrž až 30 hodín nepretržitého svietenia. Táto dlhá výdrž je obzvlášť výhodná pri dlhodobých projektoch alebo pri aktivitách, kde nie je možnosť častého nabíjania alebo výmeny batérií. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na svietidlo aj počas dlhých pracovných zmien alebo pri kempovaní.

Celkovo je Energizer ručné pracovné svietidlo Impact LED 2 x AA výbornou voľbou pre každého, kto potrebuje odolné, spoľahlivé a efektívne osvetlenie. Jeho robustná konštrukcia, dlhá výdrž batérií a praktické funkcie z neho robia nepostrádateľného pomocníka v každej situácii. Bez ohľadu na to, či pracujete v náročných podmienkach alebo potrebujete svetlo počas dobrodružstva v prírode, toto svietidlo vám poskytne potrebné svetlo a istotu, že vás nezradí.

Odolné ručné pracovné svietidlo Energizer Impact LED ideálna do náročných podmienok a každého počasia. S nerozbitným sklíčkom, protišmykovou gumovou rukoväťou s úpravou proti otáčaniu a vlastným stojanom.

Svetelný tok 65 lm
Používa 2 x AA
Dosah svetla: 65 m
Maximálna výdrž svietenia: 30  hodín

Farba produktuOranžová, Čierna
Napájanie2 x AA batéria
Svetelný tok65lm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu