Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

CREE LED ručné svietidlo GP C32, 300 lm, 3× AAA, fokus

CREE LED ručné svietidlo GP C32, 300 lm, 3× AAA, fokus

31.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10474

Stav skladu : 0
Externý sklad : 55

CREE LED ručné svietidlo GP C32, 300 lm, 3× AAA, fokus

CREE LED ručné svietidlo GP C32 je výkonné a praktické zariadenie navrhnuté pre všestranné využitie v rôznych situáciách. Tento model od renomovanej značky GP poskytuje svetelný tok až 300 lúmenov, čo ho robí ideálnym pre osvetlenie na krátke i stredné vzdialenosti s maximálnym dosvitom až 100 metrov. S kompaktnými rozmermi 32 × 108 mm a hmotnosťou len 120 gramov je ľahko prenosné a vhodné do vrecka alebo batohu.

Svietidlo je vybavené tromi režimami svietenia – 100 %, 25 % a SOS, ktoré umožňujú prispôsobiť intenzitu svetla podľa potrieb užívateľa. V režime plného výkonu dokáže svietiť nepretržite až 4,5 hodiny, zatiaľ čo pri zníženej intenzite na 25 % dosahuje výdrž až 15 hodín, čo je veľmi praktické pri dlhodobom používaní. SOS režim zvyšuje bezpečnosť v núdzových situáciách.

Vyrobené z odolného hliníka, svietidlo GP C32 je robustné a spoľahlivé. S nárazuvzdornosťou z výšky 1 metra a vodeodolnosťou podľa normy IPX4 je vhodné pre použitie v náročných podmienkach, či už ide o outdoorové aktivity, turistiku alebo profesionálne využitie. Dodávané s textilným pútkom, ktoré zabezpečuje pohodlné nosenie.

Napájanie je zabezpečené tromi batériami typu AAA (LR03), ktoré sú súčasťou balenia, čo umožňuje okamžité použitie po zakúpení. Svietidlo nie je nabíjacie, čo zaručuje jednoduchú a rýchlu výmenu batérií bez nutnosti hľadania napájacieho zdroja. LED indikácia stavu akumulátora ani indikácia nabíjania nie sú prítomné, čo však neovplyvňuje jeho základné funkcie.

Špeciálnou funkciou je multifunkčný vypínač, ktorý uľahčuje prepínanie medzi režimami. GP C32 je navrhnuté tak, aby poskytovalo spoľahlivý výkon v kompaktnom a odolnom tele, a je tak ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivé svietidlo pre každodenné použitie aj extrémne situácie. Záručná doba je 2 roky, čo svedčí o kvalite a dôvere výrobcu v tento produkt.

Farba produktuZelená, Čierna
Napájanie3× AAA batéria
Rozmery32 × 108 mm
Svetelný tok300lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu