Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer ručné svietidlo X-focus LED 2 x AA

Energizer ručné svietidlo X-focus LED 2 x AA

23.15€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10469

Stav skladu : 0
Externý sklad : 77

Energizer ručné svietidlo X-focus LED 2 x AA

Energizer ručné svietidlo X-Focus LED je praktickým pomocníkom pre každodenné použitie, ktorý vyniká svojou spoľahlivosťou a odolnosťou. Je navrhnuté tak, aby poskytovalo flexibilné osvetlenie v rôznych situáciách, či už potrebujete silný bodový lúč alebo široké rozptýlené svetlo. Svietidlo disponuje svetelným tokom 9 lúmenov, čo je dostatočné na bežné úlohy v domácnosti, v prírode či pri kempovaní.

Jedným z kľúčových prvkov tohto svietidla je možnosť presného zaostrenia lúča. Otočením hlavy svietidla jednoducho premeníte silný bodový lúč na široký, čím sa prispôsobí aktuálnym potrebám používateľa. Toto je obzvlášť užitočné pri prechádzkach v tmavom prostredí alebo pri práci na detailoch.

Telo svietidla je vyrobené z ABS plastu, ktorý je známy svojou vysokou odolnosťou. Jeho povrch je odolný voči teplu, nárazu, korózii, chemikáliám a poveternostným vplyvom, čo zaručuje dlhú životnosť aj v náročných podmienkach. Svietidlo je tiež vybavené nerozbitnou šošovkou, ktorá zvyšuje jeho odolnosť a spoľahlivosť pri pádoch alebo nárazoch.

S maximálnym dosahom svetla 45 metrov vám svietidlo poskytne dostatočné osvetlenie aj na dlhšie vzdialenosti. Okrem toho má pôsobivú dobu svietenia – až 93 hodín na jedny batérie, čo znamená, že sa naň môžete spoľahnúť aj pri dlhších aktivitách bez nutnosti častej výmeny batérií.

Energizer X-Focus LED používa dve AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia, takže je pripravené na použitie ihneď po vybalení. Svietidlo má tiež praktický otvor na zavesenie, čo umožňuje jeho jednoduché uchytenie na kľúče, batoh alebo pracovný opasok.

Toto svietidlo je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a odolné osvetlenie, ktoré je zároveň kompaktné a ľahko použiteľné. Bez ohľadu na to, či ste v práci, na výlete alebo doma, Energizer X-Focus LED vás nesklame.

Ručné svietidlo Energizer X-Focus LED poskytujú presné zaostrenie väčšej plochy ku koncentrovanému lúču. Telo z ABS plastu, odolná voči teplu/nárazu/korózií/chemikáliám/poveternostným vplyvom. S nerozbitnou šošovkou, otvorom na zavesenie. Jednoduché otočenie na zmenu lúča svetla zo silného bodového na široké. 

Svetelný tok 9 lm
Používa 2 x AA batérie (súčasť balenia)
Dosah svetla 45 m
Doba svietenia: 93 hod 

Farba produktuČierna
Napájanie2 x AA batérie
Svetelný tok9lm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu