Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

COB LED + LED ručné svietidlo P3111, 230 lm, 3× AAA, fokus

COB LED + LED ručné svietidlo P3111, 230 lm, 3× AAA, fokus

14.75€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10468

Stav skladu : 0
Externý sklad : 78

COB LED + LED ručné svietidlo P3111, 230 lm, 3× AAA, fokus

Toto ručné svietidlo je praktickým a spoľahlivým nástrojom pre každodenné použitie, ako aj pre náročnejšie outdoorové aktivity. Je vyrobené z kvalitného hliníka, čo mu poskytuje vysokú odolnosť a zároveň nízku hmotnosť, iba 48 gramov. S rozmermi 131 × 21 × 21 mm je kompaktné a ľahko prenosné, čo z neho robí ideálneho spoločníka na cestách.

Svietidlo využíva modernú LED technológiu, ktorá ponúka svetelný tok 120 lúmenov pri plnom výkone, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie na vzdialenosť až 90 metrov. Jediný dostupný režim osvetlenia poskytuje konštantný výkon LED na úrovni 100 %, čo znamená, že budete mať vždy k dispozícii maximálny svetelný výkon. S dobou svietenia 7 hodín pri plnom výkone je svietidlo ideálne pre dlhšie aktivity bez nutnosti častého výmeny batérií.

Svietidlo je napájané tromi batériami typu LR03 (1,5 V), ktoré nie sú súčasťou balenia, a preto je potrebné ich zakúpiť samostatne. Svietidlo nie je vybavené nabíjateľnou batériou, čo znamená, že je potrebné mať pri sebe náhradné batérie pre prípad potreby.

Jednou z výhod tohto svietidla je jeho odolnosť voči vode, spĺňajúca štandard IP44, čo zaručuje ochranu proti striekajúcej vode z akéhokoľvek smeru. Okrem toho je svietidlo nárazuvzdorné, čo zvyšuje jeho životnosť aj pri náročnejších podmienkach používania. Funkcia fokus umožňuje prispôsobiť šírku svetelného lúča podľa potreby, čo je výhodné pri rôznych situáciách, od širokého osvetlenia blízkeho okolia až po zaostrenie na vzdialenejšie objekty.

Súčasťou balenia je aj praktické pútko, ktoré umožňuje jednoduché nosenie svietidla alebo jeho zavesenie. Celkovo je toto svietidlo spoľahlivým a odolným nástrojom, ktorý vám poskytne dostatočné osvetlenie v každej situácii. S dvojročnou zárukou je to investícia do kvality a dlhej životnosti.

Farba produktuČierna
Napájanie3× AAA batéria
Rozmery150 × 37 × 37 mm
Svetelný tok230lm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu