Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

CREE LED ručné svietidlo GP C31X, 100 lm, 1× AA

CREE LED ručné svietidlo GP C31X, 100 lm, 1× AA

18.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10466

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

CREE LED ručné svietidlo GP C31X, 100 lm, 1× AA

CREE LED ručné svietidlo GP C31X je kompaktné a výkonné osvetľovacie zariadenie určené pre širokú škálu vonkajších a vnútorných aktivít. Toto svietidlo je vybavené vysoko kvalitnou CREE LED technológiou, ktorá zaručuje jasný a spoľahlivý svetelný výstup s maximálnym výkonom 100 lumenov. Vďaka tejto technológii je svetlo dostatočne silné na osvetlenie aj tých najtmavších priestorov, čo ho robí ideálnym pre použitie pri turistike, kempovaní, rybolove, alebo ako záložné svetlo doma.

GP C31X je napájané jednou AA batériou, čo je veľkou výhodou, pretože tento typ batérií je ľahko dostupný a lacný. Na jedno nabitie dokáže svietidlo fungovať niekoľko hodín, čo z neho robí veľmi efektívne zariadenie z hľadiska spotreby energie. Okrem toho, AA batérie sú ľahké, čo prispieva k celkovej nízkej hmotnosti svietidla, čím sa zvyšuje komfort pri jeho používaní.

Kompaktný dizajn GP C31X umožňuje jednoduché prenášanie, pričom sa ľahko zmestí do vrecka, batohu alebo tašky. Svietidlo je tiež vybavené odolnou konštrukciou, ktorá zaisťuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Telo svietidla je vyrobené z kvalitného hliníka, ktorý poskytuje odolnosť voči nárazom a vodeodolnosť, čo je dôležité pri používaní v exteriéri.

Ovládanie svietidla je jednoduché a intuitívne. Na tele sa nachádza tlačidlo, ktoré umožňuje rýchle zapnutie a vypnutie svetla. Svietidlo ponúka aj možnosť nastavenia intenzity svetla, čo umožňuje prispôsobiť osvetlenie podľa konkrétnych potrieb užívateľa. To je veľmi užitočné napríklad pri čítaní mapy v noci, kedy nie je potrebné maximálne svetlo.

Celkovo, CREE LED ručné svietidlo GP C31X predstavuje skvelú voľbu pre každého, kto hľadá spoľahlivé, výkonné a kompaktné osvetlenie. Jeho kombinácia vysokého výkonu, nízkej spotreby energie a odolného dizajnu z neho robí univerzálny nástroj, ktorý splní očakávania aj tých najnáročnejších užívateľov. Bez ohľadu na to, či potrebujete svetlo pre každodenné použitie, núdzové situácie alebo vonkajšie dobrodružstvá, GP C31X je zariadenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Farba produktuZelená, Čierna
Napájanie1× AA batéria
Rozmery22.5 × 95 mm
Svetelný tok100lm
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu