Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Energizer ručné svietidlo Waterproof 2 x AA

Energizer ručné svietidlo Waterproof 2 x AA

17.90€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10463

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Energizer ručné svietidlo Waterproof 2 x AA

Energizer Ručné Svietidlo Waterproof 2 x AA je ideálnym spoločníkom pre každého, kto potrebuje spoľahlivé a odolné osvetlenie v rôznych podmienkach. Toto svietidlo je navrhnuté tak, aby bolo maximálne funkčné a odolné, pričom jeho vodeodolnosť spĺňa normu IPX7. To znamená, že môže byť ponorené do vody do hĺbky jedného metra na dobu až 30 minút, bez toho aby došlo k poškodeniu. Táto vlastnosť ho robí ideálnym pre použitie v daždivých podmienkach, pri vodných aktivitách, alebo v náročných outdoorových situáciách.

Svietidlo je vybavené jednou bielou LED Nichia, ktorá poskytuje svetelný výkon až 55 lúmenov. Tento výkon zabezpečuje dostatočné osvetlenie na vzdialenosť až 50 metrov, čo je viac než postačujúce pre bežné potreby pri turistike, kempovaní alebo práci v tme. LED technológia je známa svojou úspornosťou a dlhou životnosťou, čo sa odráža aj v tomto výrobku – maximálna svetelná výdrž dosahuje až 35 hodín pri použití dvoch AA batérií.

Ďalšou významnou vlastnosťou tohto svietidla je jeho nárazuvzdornosť. Svietidlo je odolné voči pádom z výšky až jedného metra, čo znamená, že vydrží bežné nárazy a pády, ktoré môžu nastať počas používania. Toto zvyšuje jeho spoľahlivosť a zaručuje, že vás svietidlo nesklame ani v náročnejších podmienkach.

Svietidlo má tiež reflexnú plochu, ktorá zjednodušuje jeho nájdenie v tme. Táto praktická vlastnosť je užitočná najmä v prípadoch, keď sa svietidlo stratí alebo je odložené v tmavom prostredí.

Energizer Ručné Svietidlo Waterproof 2 x AA je tak ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú kombináciu odolnosti, spoľahlivosti a dlhého výkonu v kompaktnom a ľahko prenosnom formáte. Vďaka svojmu robustnému prevedeniu a praktickým vlastnostiam je toto svietidlo skvelým pomocníkom v rôznych situáciách – od bežného domáceho používania až po náročné outdoorové dobrodružstvá.

Ručné vodeodolné svietidlo Energizer Waterproof Tray má 1 bielu LED Nichia, je odolná voči vode (IPX7) i nárazu (1 m). Baterka má reflexnú plochu, vďaka ktorej ju nájdete v tme.

Svetelný výkon 55 lm
Napájanie 2 x AA batérie
Dosah svetla 50 m
Max svetelná výdrž 35 h

Farba produktuČervená, Čierna
Napájanie2 x AA batérie
Svetelný tok55lm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu