Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED ručné kovové svietidlo P3113, 120 lm, 2× AAA, FOKUS

LED ručné kovové svietidlo P3113, 120 lm, 2× AAA, FOKUS

13.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10461

Stav skladu : 0
Externý sklad : 75

LED ručné kovové svietidlo P3113, 120 lm, 2× AAA, FOKUS

LED ručné kovové svietidlo P3113 je kompaktné, no výkonné svietidlo, ktoré sa hodí na rôzne situácie, kde je potrebné spoľahlivé osvetlenie. S výkonom 120 lúmenov poskytuje dostatočný svetelný tok, aby ste mali jasný prehľad o svojom okolí, či už ide o turistiku, kempovanie, alebo bežné použitie v domácnosti. Svietidlo využíva dve AAA batérie, ktoré sú ľahko dostupné a jednoducho vymeniteľné.

Jednou z kľúčových vlastností tohto svietidla je jeho kovová konštrukcia. Tá zabezpečuje nielen dlhú životnosť, ale aj odolnosť voči mechanickým poškodeniam a nárazom, čo je obzvlášť dôležité pri outdoorových aktivitách. Kovový povrch tiež poskytuje príjemný úchop a dodáva svietidlu elegantný vzhľad.

Svietidlo P3113 je vybavené funkciou fokusovania, ktorá umožňuje upraviť lúč svetla podľa potreby. Môžete si vybrať medzi širokým lúčom pre osvetlenie väčšieho priestoru alebo úzkym, intenzívnym lúčom pre osvetlenie vzdialenejších objektov. Táto flexibilita robí svietidlo ideálnym pre rôzne podmienky a situácie.

S hmotnosťou, ktorá je ľahká, a kompaktnými rozmermi, je svietidlo P3113 ľahko prenosné a pohodlné na nosenie. Môže sa jednoducho zmestiť do vrecka, batohu alebo kabelky, takže ho môžete mať vždy po ruke, keď ho budete potrebovať. Okrem toho jeho jednoduché ovládanie jedným tlačidlom umožňuje rýchlu a intuitívnu obsluhu.

Vďaka svojmu výkonu, odolnosti a prenosnosti je LED ručné kovové svietidlo P3113 skvelým nástrojom pre každého, kto potrebuje spoľahlivé osvetlenie v rôznych podmienkach. Či už ste na výlete v prírode, pracujete v tmavých podmienkach alebo potrebujete svetlo v prípade výpadku elektriny, toto svietidlo vám poskytne dostatočný svetelný výkon a dlhú životnosť, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

Farba produktuČierna
Napájanie2× AAA bbatérie
Rozmery131 × 21 × 21 mm
Svetelný tok120lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu