Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED ručné svietidlo GP CK12, 20 lm, 1× AAA

LED ručné svietidlo GP CK12, 20 lm, 1× AAA

15.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10455

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

LED ručné svietidlo GP CK12, 20 lm, 1× AAA

LED ručné svietidlo GP CK12 je kompaktné a výkonné svietidlo, ktoré je ideálne na každodenné použitie v rôznych situáciách. Toto svietidlo vyniká svojím jednoduchým, ale funkčným dizajnom, ktorý spája kvalitu a spoľahlivosť v malom a ľahkom balení. Vďaka svojej veľkosti je mimoriadne prenosné, a to aj vo vrecku, čo z neho robí výborného spoločníka na cesty, prechádzky či ako núdzový zdroj svetla v domácnosti.

Jednou z hlavných predností GP CK12 je jeho LED technológia, ktorá poskytuje jasné svetlo s výkonom 20 lumenov. Tento výkon je dostatočný na osvetlenie menších priestorov, čítanie v tme alebo orientáciu v slabšie osvetlených podmienkach. Svetelný lúč je čistý a koncentrovaný, čo zvyšuje jeho efektivitu v praktickom použití.

Svietidlo je napájané jednou AAA batériou, čo je veľká výhoda pre používateľov, ktorí hľadajú jednoduché a dostupné riešenia. Vďaka energeticky úspornej LED technológii má GP CK12 dlhú výdrž na jednu batériu, čo zaručuje, že budete mať dostatok svetla na dlhšie časové obdobie bez nutnosti častej výmeny batérie.

Telo svietidla je vyrobené z odolného materiálu, ktorý je schopný odolať bežným nárazom a opotrebovaniu. To z neho robí ideálneho spoločníka pre outdoorové aktivity, ako sú turistika, kempovanie alebo rybolov, kde môže byť svietidlo vystavené rôznym vplyvom prostredia.

Ďalším významným prvkom tohto svietidla je jeho jednoduchosť použitia. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho každý. Svietidlo má jednoduchý vypínač na zapnutie a vypnutie, čo je praktické pre rýchle použitie, keď je to potrebné. Navyše, jeho kompaktný tvar a ľahká konštrukcia zabezpečujú, že sa pohodlne drží v ruke a ľahko sa ovláda aj v rukaviciach.

Celkovo je LED ručné svietidlo GP CK12 vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a cenovo dostupné svietidlo pre každodenné použitie. Jeho kombinácia kompaktnosti, odolnosti a dostatočného svetelného výkonu z neho robí ideálne riešenie pre rôzne situácie, kde je potrebné osvetlenie. Bez ohľadu na to, či ho používate na domácnosť, outdoorové aktivity alebo ako záložný zdroj svetla, GP CK12 splní vaše očakávania.

Farba produktuZelená, Čierna
Napájanie1× AAA batéria
Rozmery18 × 89 mm
Svetelný tok20lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu