Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED ručné svietidlo GP C107, 70 lm, 2× AA

LED ručné svietidlo GP C107, 70 lm, 2× AA

13.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10446

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

LED RUČNÉ SVIETIDLO GP C107, 70 LM, 2× AA

LED ručné svietidlo GP C107 je praktický nástroj, ktorý vyniká svojou kompaktnosťou, výkonom a všestrannosťou použitia. S maximálnym svetelným výkonom 70 lúmenov je toto svietidlo ideálne na rôzne situácie, či už potrebujete osvetliť tmavý priestor, cestu pred sebou počas nočnej prechádzky alebo vykonať drobné opravy v zle osvetlenom prostredí.

Toto svietidlo využíva modernú LED technológiu, ktorá zabezpečuje nízku spotrebu energie a zároveň dostatočnú svietivosť. Vďaka tomu dosiahnete dlhú výdrž batérie aj pri pravidelnom používaní. Svietidlo je napájané dvomi AA batériami, čo je výhodné z hľadiska dostupnosti a jednoduchej výmeny batérií, keďže AA batérie sú bežne dostupné v každom obchode.

Jedným z hlavných benefitov tohto svietidla je jeho odolnosť a spoľahlivosť. Telo svietidla je vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý odolá menším nárazom a opotrebovaniu. To z neho robí spoľahlivého spoločníka na rôzne outdoorové aktivity, turistiku alebo kempovanie. Okrem toho je svietidlo GP C107 ľahké a kompaktné, takže ho ľahko vložíte do vrecka, batohu alebo kabelky.

Svietidlo je vybavené jednoduchým tlačidlom na zapnutie a vypnutie, čo umožňuje jeho ľahkú obsluhu aj v tme. Ergonomický dizajn zabezpečuje, že svietidlo dobre padne do ruky a pohodlne sa používa aj pri dlhšom držaní. Ďalšou výhodou je, že LED dióda v tomto svietidle má dlhú životnosť, čo znamená, že ju nebudete musieť často meniť.

GP C107 je tiež cenovo dostupné riešenie, ktoré ponúka výborný pomer kvality a ceny. Je to skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a výkonné svietidlo pre každodenné použitie. Či už ste profesionál, ktorý potrebuje spoľahlivé osvetlenie pri práci, alebo amatérsky nadšenec pre outdoorové aktivity, toto svietidlo vás nesklame. Vďaka svojej jednoduchosti, odolnosti a výkonnosti je GP C107 ideálnym nástrojom, ktorý by nemal chýbať vo vašej výbave.

 

Farba produktuČierna
Napájanie2× AA batérie
Rozmery42 × 166 mm
Svetelný tok70lm
KrytieIPX4
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu