Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Svetlomet IP64 ručný dobíjací LED 3W 300lm Transformovateľný + bočné svetlo LEDVANCE

Svetlomet IP64 ručný dobíjací LED 3W 300lm Transformovateľný + bočné svetlo LEDVANCE

54.75€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10418

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Svetlomet IP64 ručný dobíjací LED 3W 300lm Transformovateľný + bočné svetlo LEDVANCE

Toto ručné dobíjacie LED svietidlo, s označením SVETLOMET  IP64, je špičkový nástroj, ktorý poskytuje silné a spoľahlivé osvetlenie, ideálne pre rôzne vonkajšie aj vnútorné aktivity. S výkonom 3 W a svetelným tokom 300 lumenov ponúka dostatočne intenzívne osvetlenie pre širokú škálu situácií – či už ide o kempovanie, nočné prechádzky, opravy v garáži alebo núdzové osvetlenie v domácnosti.

Toto svietidlo je transformovateľné, čo znamená, že ho možno ľahko prispôsobiť rôznym potrebám. Má integrované bočné svetlo, ktoré poskytuje dodatočné osvetlenie, ideálne pre úzke priestory alebo keď je potrebná širšia distribúcia svetla. Bočné svetlo je taktiež LED technológie, čo zaručuje energetickú úspornosť a dlhú životnosť.

Svetlomet má stupeň krytia IP64, čo znamená, že je odolný voči prachu a striekajúcej vode zo všetkých smerov. To ho robí ideálnym pre použitie aj v náročnejších podmienkach, kde môže dôjsť k vystaveniu nepriaznivým poveternostným vplyvom. Svietidlo je vyrobené z odolných materiálov, ktoré zaisťujú jeho dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Jednou z najväčších výhod tohto produktu je jeho dobíjateľnosť. Zabudovaná batéria sa dá jednoducho dobíjať pomocou priloženého USB kábla, čo eliminuje potrebu neustáleho nakupovania a výmeny batérií. Plné nabitie zabezpečí niekoľko hodín nepretržitej prevádzky, čo z neho robí spoľahlivého spoločníka na dlhé cesty alebo pracovné aktivity.

Kompaktný a ergonomický dizajn zaisťuje pohodlné držanie a jednoduché prenášanie. Svietidlo sa ľahko zmestí do batohu alebo do vrecka, takže ho môžete mať vždy po ruke. Ďalšou praktickou funkciou je možnosť nastavenia uhla svietenia, čo umožňuje prispôsobiť smer svetla podľa potreby.

LEDVANCE je značka známa svojou kvalitou a inováciami v oblasti osvetlenia, a tento svietidlo nie je výnimkou. Spoľahlivosť, výkonnosť a užívateľský komfort, ktoré tento produkt ponúka, ho robia výbornou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné a všestranné osvetlenie.

 

Farba produktuOranžová, Čierna
Príkon3W
Rozmery203 x 110mm
Svetelný tok300lm
KrytieIP64
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu