Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Vyhľadávací reflektor Superfire M9-E, 900 lm, USB

Vyhľadávací reflektor Superfire M9-E, 900 lm, USB

35.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10410

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Vyhľadávací reflektor Superfire M9-E, 900 lm, USB

Baterka Superfire M9-E

Praktická baterka Superfire M9-E je vhodná na široké spektrum použitia - nielen ako zdroj svetla, ale aj ako powerbanka. Vďaka dobe prevádzky až 289 minút sú možnosti takmer neobmedzené a stupeň krytia IP31 umožňuje používať zariadenie aj v rôznorodých podmienkach. Ďalšie konštrukčné prvky, ako napríklad špeciálny háčik alebo skrytý úložný priestor v rukoväti na drobné predmety, ešte viac uľahčujú používanie tohto jedinečného výrobku.

Jasné svetlo - široký pracovný rozsah

Zariadenie je vybavené vysokovýkonným svetelným čipom, ktorý mu umožňuje svietiť s pôsobivým jasom až 900 lm. Svietidlo zaujme aj svojím širokým dosahom až 473 m. Vďaka tomu je ideálne pre širokú škálu situácií - na kempovaní, počas nočnej túry alebo dokonca počas pátracej akcie. Bez ohľadu na scenár vám poskytne optimálne osvetlenie.

Svieti tak, ako potrebujete

Model M9-E môže svietiť viacerými spôsobmi. Predné svietidlo vyžaruje jasné biele svetlo, ktoré je ideálne napríklad na použitie pri záchranných misiách alebo expedíciách po zotmení. Zariadenie má aj bočné svietidlo, ktoré môže svietiť bielo alebo červeno, takže je okrem iného vhodné ako výstražné svetlo. Používajte ho, ako chcete!

Je to aj praktická powerbanka

Svietidlo je vybavené vysoko výkonnými batériami 18650 na výdrž až 289 minút, o čom vás informuje indikátor stavu na spodnej strane zariadenia. A to nie je všetko: Superfire M9-E má aj špeciálny nabíjací port, ktorý umožňuje používať svietidlo ako powerbanku, takže si môžete ľahko nabiť telefón takmer v každej situácii - napríklad pri kempovaní alebo rybárčení.

Ľahká, praktická, odolná

Táto baterka je vyrobená z plastu ABS a váži pomerne málo - 493 g, takže si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek potrebujete. Vďaka použitiu vysoko tvrdených materiálov je zároveň táto baterka mimoriadne odolná - ani pád z výšky až 1 m nie je nebezpečný! Používajte ju bez obáv - riziko poškodenia je naozaj nízke.

Ešte pohodlnejšie používanie

Konštrukcia baterky obsahuje aj detaily, vďaka ktorým je jej používanie ešte pohodlnejšie. Baterka je vybavená háčikom, ktorý umožňuje jej zavesenie kdekoľvek, ako aj závesom v spodnej časti baterky, ktorý umožňuje jej pevné položenie na vodorovný povrch. Okrem toho má rukoväť M9-E dômyselne ukrytý priestor na uloženie drobných predmetov - zmestí sa tam napríklad kábel, zapaľovač alebo malý skrutkovač.

Výrobca Superfire
Model M9-E
Zdroj svetla SST-40-N4
Rozsah do 473 m
Jas až 900 lm
Hmotnosť 493 g
Rozmery 200x95x94x140 mm
Prevádzkový čas až 289 minút
Čas nabíjania približne 609 minút
Stupeň ochrany IP31
Odolnosť proti pádu do 1 m
Materiál ABS
Farba produktuČierna
Napájanie18650 batéria
Rozmery200x95x94x140 mm
Svetelný tok900lm
KrytieIP31
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu