Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Magnetická skladacia dobíjacia dielenská baterka Libox LB0183 4 režimy svietenia

Magnetická skladacia dobíjacia dielenská baterka Libox LB0183 4 režimy svietenia

18.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10377

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Magnetická skladacia dobíjacia dielenská baterka Libox LB0183 4 režimy svietenia

MAGNETICKÁ SKLADACIA DOBÍJACIA DIELENSKÁ BATERKA LIBOX LB0183: 4 REŽIMY SVIETENIA

Dielenská baterka LIBOX LB0183 predstavuje revolučný nástroj pre každého, kto potrebuje spoľahlivé osvetlenie v rôznych pracovných podmienkach. Je to multifunkčné zariadenie, ktoré kombinuje viaceré praktické vlastnosti do jedného kompaktného a odolného balenia. Tu je detailný pohľad na jej hlavné charakteristiky:

Magnetická základňa: Jednou z najvýraznejších vlastností baterky LIBOX LB0183 je jej silná magnetická základňa. Táto vlastnosť umožňuje jednoduché pripevnenie baterky na kovové povrchy, čo je obzvlášť užitočné pri práci v dielni alebo v iných prostrediach, kde je potrebné mať voľné ruky. Magnetická základňa zabezpečuje stabilné a pevné uchytenie, čo zvyšuje bezpečnosť a pohodlie pri práci.

Skladací dizajn: Baterka je navrhnutá tak, aby bola čo najviac kompaktná a prenosná. Skladací dizajn umožňuje ľahké skladovanie a prenášanie, čo je ideálne pre profesionálov, ktorí potrebujú mať svoje náradie vždy po ruke. Keď je zložená, baterka zaberá minimálny priestor a dá sa ľahko umiestniť do tašky alebo vrecka.

Dobíjacia batéria: Vybavená dobíjacou batériou, baterka LIBOX LB0183 eliminuje potrebu neustáleho dokupovania jednorazových batérií. To nielenže šetrí peniaze, ale aj znižuje ekologický odpad. Dobíjacia batéria je ľahko nabíjateľná pomocou priloženého USB kábla, čo zaručuje pohodlné a rýchle nabíjanie.

Štyri režimy svietenia: Baterka ponúka štyri rôzne režimy svietenia, čo umožňuje prispôsobiť osvetlenie aktuálnym potrebám. Režimy zahŕňajú vysoký jas, stredný jas, nízky jas a blikajúci režim. Vysoký jas je ideálny pre osvetlenie veľkých priestorov, zatiaľ čo nízky jas šetrí energiu a je vhodný pre dlhodobé používanie. Blikajúci režim je užitočný v núdzových situáciách ako signalizačné svetlo.

Odolnosť a trvanlivosť: LIBOX LB0183 je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči mechanickým poškodením. Je odolná voči nárazom a pádom, čo je neoceniteľné pri práci v náročných podmienkach. Okrem toho, jej povrchová úprava je odolná voči korózii, čo predlžuje jej životnosť.

Ergonomický dizajn: Dielenská baterka má ergonomický tvar, ktorý zaisťuje pohodlné uchopenie a jednoduché používanie. Je ľahká a vyvážená, čo minimalizuje únavu rúk pri dlhodobom používaní.

Dielenská baterka LIBOX LB0183 je ideálnym riešením pre každého, kto potrebuje spoľahlivé a všestranné osvetlenie. Jej kombinácia magnetickej základne, skladacieho dizajnu, dobíjacej batérie a štyroch režimov svietenia robí z nej neoceniteľný nástroj pre profesionálov i domácich majstrov. Je to investícia, ktorá sa oplatí nielen pre jej funkčnosť, ale aj pre jej trvanlivosť a spoľahlivosť.

Farba produktuOranžová, Čierna
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu