Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Svietidlo LAMPAS-nabíjateľný

18.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10376

Stav skladu : 0
Externý sklad : 46

Svietidlo LAMPAS-01 WHT-YEL

Svietidlo LAMPAS-01 WHT-YEL je jedinečný osvetľovací produkt, ktorý spája moderný dizajn s funkčnosťou a energetickou efektívnosťou. Toto svietidlo je ideálne pre rôzne typy interiérov, od obývacích izieb a spální až po kancelárie a komerčné priestory.

Jednou z hlavných výhod svietidla LAMPAS-01 je jeho elegantný a minimalistický dizajn. Biele a žlté farebné kombinácie dodávajú svietidlu moderný vzhľad, ktorý sa ľahko integruje do akéhokoľvek štýlu interiéru. Telo svietidla je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu.

Funkčnosť tohto svietidla je rovnako pôsobivá ako jeho vzhľad. LAMPAS-01 je vybavené najnovšou LED technológiou, ktorá zabezpečuje vysokú energetickú účinnosť a dlhú životnosť. LED žiarovky poskytujú jasné a rovnomerné osvetlenie, ktoré je ideálne pre čítanie, prácu alebo relaxáciu. Navyše, LED technológia je šetrná k životnému prostrediu, pretože spotrebúva menej energie a má dlhšiu životnosť v porovnaní s tradičnými žiarovkami.

Ďalšou významnou vlastnosťou svietidla LAMPAS-01 je jeho jednoduchosť inštalácie a používania. Svietidlo je dodávané s podrobným návodom na inštaláciu, ktorý umožňuje rýchlu a bezproblémovú montáž. Ovládanie svietidla je intuitívne a užívateľsky prívetivé, čo zaručuje pohodlie pri každodennom používaní.

Svietidlo LAMPAS-01 WHT-YEL je tiež vybavené nastaviteľnou intenzitou osvetlenia, čo umožňuje prispôsobiť svetlo podľa individuálnych potrieb a preferencií. Toto nastavenie je ideálne pre vytvorenie rôznych atmosfér v miestnosti, či už ide o tlmené svetlo na relaxáciu alebo jasné svetlo na prácu.

Bezpečnosť je ďalším dôležitým aspektom, na ktorý sa pri vývoji tohto svietidla kládol dôraz. LAMPAS-01 spĺňa všetky potrebné bezpečnostné normy a predpisy, čo zaručuje jeho bezpečné používanie v akomkoľvek prostredí.

Svietidlo LAMPAS-01 WHT-YEL je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné, funkčné a energeticky úsporné osvetlenie pre svoj domov alebo kanceláriu. Jeho elegantný dizajn, vysoká kvalita a vynikajúce osvetľovacie vlastnosti ho robia ideálnym doplnkom do každého interiéru.

Farba produktuBiela, Žltá
Napájanie3.7V 2000mAh Lithium
Pozorovací uhol360°
Rozmery110x190mm
Svetelný tok500lm
Teplota svetla5500K, 6000K, 6500K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Životnosť35 000 hod.
Pridajte hodnotenie produktu