Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED žiarovka E27 Filament ST14 24V 1W

1.35€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10244

Stav skladu : 0
Externý sklad : 150

LED žiarovka E27 Filament ST14 24V 1W

LED žiarovka E27 Filament ST14 24V 1W je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú efektívne a štýlové osvetlenie. Táto žiarovka kombinuje modernú technológiu s klasickým dizajnom, ktorý pripomína tradičné žiarovky s vláknom, avšak s výhodami LED technológie.

Farba svetla žiarovky je 2700 K, čo zodpovedá teplému bielemu svetlu. Tento odtieň svetla je mimoriadne príjemný a vytvára útulnú atmosféru v každom priestore, čo je ideálne pre obývacie izby, spálne alebo reštaurácie. Pätica typu E27 zabezpečuje jednoduchú inštaláciu do väčšiny štandardných svietidiel.

Svetelný zdroj využíva FilamentCOB technológiu, ktorá je známa svojou vysokou efektivitou a spoľahlivosťou. Žiarovka produkuje jas 60 lumenov, čo je postačujúce na základné osvetlenie menších priestorov alebo ako dekoratívne osvetlenie. Index podania farieb (RA>80) zaručuje verné zobrazenie farieb, čo je dôležité pre pohodlie očí a estetiku osvetlenia.

Jednou z výhod tejto žiarovky je jej nízke vstupné napätie 24V DC, čo je bezpečné a vhodné pre rôzne špeciálne aplikácie, vrátane osvetlenia vozidiel alebo solárnych systémov. S výkonom iba 1W je táto žiarovka mimoriadne úsporná a prispieva k znižovaniu nákladov na energiu.

Uhol osvetlenia je 360°, čo zabezpečuje rovnomerné osvetlenie celého priestoru bez tmavých miest. Rozmery žiarovky sú 45 x 86 mm, čo ju robí kompaktnou a vhodnou pre rôzne typy svietidiel. Materiál použitý na výrobu je kombináciou PC (polykarbonát) a ocele, čo zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť.

Farba skla je priehľadná, čo prispieva k estetike a zlepšuje distribúciu svetla. Trieda ochrany II a trieda odolnosti IP20 zabezpečujú primeranú ochranu proti prachu a dotyku, hoci nie je určená pre vonkajšie použitie.

Energetická trieda F znamená, že žiarovka spadá do kategórie produktov s nižšou energetickou efektivitou v rámci nového značenia energetickej účinnosti, ktoré bolo zavedené v roku 2021. Napriek tomu, vďaka nízkemu výkonu a vysokej účinnosti LED technológie, je stále ekonomická a ekologická.

LED žiarovka E27 Filament ST14 24V 1W je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú efektívne, spoľahlivé a esteticky príjemné osvetlenie. Jej kombinácia nízkeho výkonu, príjemného teplého svetla a moderného dizajnu ju robí ideálnym riešením pre rôzne aplikácie, od domáceho osvetlenia až po špeciálne inštalácie.

 

Technické údaje:
Farba svetla: 2700 K (teplá biela)
Typ pätice: E27
Svetelný zdroj: FilamentCOB
Jas: 60lm
Index podania farieb: RA>80
Vstupné napätie: 24V DC
Výkon: 1W
Uhol osvetlenia: 360°
Rozmery: 45 x 86[mm ]
Materiál: PC + oceľ
Farba skla: Priehľadná
trieda ochrany: II
Trieda odolnosti: IP20
Energetická trieda: F

Farba produktuPriehľadná
Napájanie12-24V DC
PäticaE27
Pozorovací uhol360°
Rozmery45 x 86[mm ]
Teplota svetla2700 °K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
Výstupný výkon2W
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu