Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 95 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 95 CM

52.65€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10210

Stav skladu : 0
Externý sklad : 88

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 95 CM

Škandinávsky vianočný trpaslík je ideálnym doplnkom každej vianočnej výzdoby, ktorý prinesie do vášho domova kúzlo a veselú atmosféru. S výškou 95 cm je tento textilný trpaslík dostatočne veľký, aby sa stal výrazným prvkom vo vašej dekorácii, či už ho umiestnite do obývacej izby, predsiene, kancelárie alebo komerčného priestoru. Je vyrobený z kvalitných materiálov, ako sú polyester a bavlna, čo zaručuje jeho trvanlivosť a jemnosť na dotyk.

Jednou z hlavných čŕt tohto trpaslíka je jeho veľká, hustá brada a výrazný nos, ktoré mu dodávajú charakteristický škandinávsky šarm. Tieto detaily ho robia nielen roztomilým, ale aj veľmi autentickým, pripomínajúcim tradičné škandinávske vianočné postavičky. Okrem toho má trpaslík aj milú figúrku soba, čo ešte viac zvyšuje jeho pôvab a tematickosť.

Jeho farebné prevedenie a dizajn sú navrhnuté tak, aby ladili s akýmkoľvek štýlom vianočnej výzdoby, od tradičného po moderný. Tento trpaslík je skutočne všestranný a môžete ho umiestniť kdekoľvek – na podlahu, stolík, poličku alebo vedľa vianočného stromčeka. V každej miestnosti vyzerá dobre a pridáva teplý, vianočný nádych.

S rozmermi 95 x 33 x 30 cm a hmotnosťou približne 1250 gramov je trpaslík dostatočne stabilný, aby pevne stál na mieste, kde ho položíte, a zároveň ľahký na prenos. Vďaka jeho textilnému zloženiu je tiež bezpečný pre deti, čo z neho robí skvelú voľbu pre rodinné vianočné dekorácie.

Tento škandinávsky vianočný trpaslík je nielen krásnym doplnkom vašej výzdoby, ale aj skvelým darčekom pre vašich blízkych. Nechajte sa uniesť škandinávskym šialenstvom a obohaťte svoj domov o tento rozkošný kúsok, ktorý určite prinesie úsmev na tváre všetkým, ktorí ho uvidia.

 

Rozmer: 95 x 33 x 30 cm
Materiál: Polyester, bavlna
Hmotnosť: ~1250 g
 
Farba produktuČervená
Rozmery95 x 33 x 30 cm
Pridajte hodnotenie produktu