Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ LED SNEHULIAK - 35 CM - 3 X AA

28.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10206

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49

VIANOČNÝ LED SNEHULIAK - 35 CM - 3 X AA

Vianočný LED snehuliak s výškou 35 cm je dokonalým doplnkom na vytvorenie útulnej a vianočnej atmosféry vo vašom domove. Tento škandinávsky inšpirovaný snehuliak je vyrobený z kvalitného textilu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Vďaka svojmu roztomilému vzhľadu s veľkou bradou a veľkým nosom si získa srdcia všetkých členov rodiny, najmä detí.

Jednou z hlavných výhod tohto snehuliaka je jeho flexibilita umiestnenia. Môžete ho umiestniť kdekoľvek vo vašom dome – v detskej izbe, obývačke, spálni alebo dokonca na chodbe. V každej miestnosti bude pôsobiť ako krásny dekoračný prvok, ktorý prinesie do vášho domova vianočnú náladu.

Snehuliak je vybavený jednou teplou bielou LED diódou, ktorá vyžaruje príjemné a útulné svetlo. Toto svetlo je ideálne nielen na vianočné dekorácie, ale aj ako jemné osvetlenie pre detské izby, ktoré pomôže deťom cítiť sa bezpečne a pohodlne v noci. LED dióda je energeticky úsporná a napájaná troma 1,5V AA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia. Vďaka tomu je prevádzka snehuliaka veľmi úsporná a ekologická.

Okrem estetického vzhľadu a praktickosti sa tento vianočný LED snehuliak vyznačuje aj jednoduchou údržbou. Textilné materiály, z ktorých je vyrobený, sú ľahko čistiteľné a odolné voči opotrebeniu, čo zaručuje jeho dlhodobé využitie počas viacerých vianočných sezón.

Vianočný LED snehuliak je ideálnym darčekom pre rodinu a priateľov. Jeho milý vzhľad a funkčnosť ocení každý, kto má rád vianočné dekorácie a hľadá spôsob, ako si spríjemniť zimné večery. Navyše, jeho inštalácia je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje ani zručnosti.

Zhrnutie: Vianočný LED snehuliak s výškou 35 cm je skvelým doplnkom do každej domácnosti počas vianočných sviatkov. Je vyrobený z kvalitného textilu, vyžaruje teplé biele svetlo a je napájaný troma AA batériami. Jeho milý dizajn a energeticky úsporná prevádzka ho robia ideálnym na vianočné dekorácie, ktoré si zamiluje celá rodina.

 

Zdroj energie: 3 X 1,5V AA batérie (nnie sú v balení)
Zdroj svetla: 1 ks teplá biela LED
Výška: 35 cm
Farba produktuBiela
Napájanie3 X AA
Rozmery35 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu