Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 20 X 12 X 29 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 20 X 12 X 29 CM

8.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10164

Stav skladu : 0
Externý sklad : 88

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 20 X 12 X 29 CM

Škandinávsky trpaslík môže byť výborným doplnkom každej vianočnej výzdoby. Tento roztomilý textilný trpaslík prináša do vášho domova špeciálnu atmosféru severskej zimy a vianočných sviatkov. Jeho farebnosť a detaily, ako veľká brada a výrazný nos, pridávajú na jeho šarme a robia ho neodolateľným pre každého milovníka vianočných dekorácií.

Trpaslík je vyrobený z kvalitných materiálov, konkrétne z polyesteru a bavlny, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Materiály sú mäkké na dotyk, čo umožňuje bezpečné a príjemné umiestnenie aj v detských izbách. Jeho rozmer 20 x 12 x 29 cm je ideálny na to, aby ste ho mohli umiestniť kdekoľvek vo vašom domove, či už na poličku, pod stromček, na stôl, alebo do obývacej izby. Vďaka svojej univerzálnosti sa hodí do akejkoľvek miestnosti a prinesie všade kúsok vianočného ducha.

Hmotnosť okolo 540 gramov znamená, že trpaslík je dostatočne stabilný a nebude sa ľahko prevracať, čo je dôležité, najmä ak máte doma deti alebo domáce zvieratá. Veľká brada a nos sú charakteristickými črtami, ktoré robia túto figúrku skutočne jedinečnou. Je to milá dekorácia, ktorá poteší každého, kto ju uvidí, a zároveň pridá k vianočnej atmosfére vášho domova.

Škandinávsky trpaslík je skvelým spôsobom, ako pridať trocha originality a severského šarmu do vašej vianočnej výzdoby. Okrem domáceho využitia môže byť tento trpaslík skvelou ozdobou aj v kancelárii alebo v zákazníckych priestoroch, kde poteší klientov a kolegov. Je to dokonalý doplnok, ktorý prináša radosť a úsmev na tváre všetkých, ktorí ho uvidia.

Nenechajte si ujsť škandinávske šialenstvo a ozdobte si svoj domov týmto milým textilným trpaslíkom. Je to perfektný darček pre vašich blízkych alebo pre vás samotných. Trpaslík je nielen krásny na pohľad, ale aj kvalitne vyrobený, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a trvácnosť. Pridajte do svojho vianočného interiéru kúsok Škandinávie a užite si sviatky v plnej kráse a pohodlí.

Rozmer: 20 x 12 x 29 cm
Materiál: Polyester, bavlna
Hmotnosť: ~540 g
 
Farba produktuČervená
Rozmery20 X 12 X 29 CM
Pridajte hodnotenie produktu