Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 20 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 20 CM

5.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10162

Stav skladu : 0
Externý sklad : 78

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 20 CM

Škandinávsky trpaslík je skvelým doplnkom každej vianočnej výzdoby, ktorý do vášho domova, kancelárie či zákazníckeho priestoru prinesie kúsok kúzla a radosti. Tento rozkošný trpaslík, vyrobený z kvalitných textilných materiálov ako polyester a bavlna, je navrhnutý s dôrazom na detaily, ktoré mu dodávajú jedinečný šarm a osobnosť. Svojou farebnosťou a veľkou bradou si rýchlo získa srdcia všetkých, ktorí ho uvidia.

Trpaslík je vysoký 20 cm, široký 25 cm a má hĺbku 18 cm, čo znamená, že je dostatočne veľký na to, aby bol výrazným prvkom v každej miestnosti, ale zároveň dostatočne kompaktný, aby sa dal ľahko umiestniť na rôzne miesta. Či už ho postavíte na poličku, stolík, parapet alebo pracovný stôl, vždy bude vyzerať skvelo a dodá priestoru útulnú a veselú atmosféru.

Jedným z najväčších lákadiel tohto trpaslíka je jeho veľká, nadýchaná brada, ktorá je pre škandinávske trpaslíky typická. Spolu s veľkým nosom a veselým výrazom tváre, tento trpaslík vyniká medzi ostatnými dekoráciami a stáva sa obľúbeným spoločníkom počas vianočných sviatkov. Jeho milá figúrka poteší nielen deti, ale aj dospelých, a každý pohľad na neho vyvolá úsmev na tvári.

Materiály použité na výrobu trpaslíka sú kvalitné a trvanlivé, čo zaručuje, že vám vydrží mnoho sezón. Polyesterová tkanina je odolná a ľahko sa udržiava, zatiaľ čo bavlna pridáva príjemný pocit na dotyk. Hmotnosť trpaslíka, približne 1045 g, zabezpečuje jeho stabilitu, takže ho môžete bez obáv umiestniť kdekoľvek, bez toho aby sa prevrátil.

Nechajte sa uniesť škandinávskym šialenstvom a pridajte do svojho vianočného aranžmánu tohto úžasného trpaslíka. Vďaka svojmu originálnemu dizajnu a kvalitnému spracovaniu sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich vianočných tradícií. Tento škandinávsky trpaslík je viac než len ozdoba - je to symbol radosti, pohody a vianočného ducha, ktorý poteší vás aj vašich blízkych.

 

Rozmer: 20 x 25 x 18 cm
Materiál: Polyester, bavlna
Hmotnosť: ~1045 g
 
Farba produktusivá
Rozmery20cm
Pridajte hodnotenie produktu