Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SVIETIDLÁ DEKORAČNÉ DRÔTY 5M 50LED TEPLÁ BIELA

LED SVIETIDLÁ DEKORAČNÉ DRÔTY 5M 50LED TEPLÁ BIELA

4.75€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10072

Stav skladu : 0
Externý sklad : 85

LED SVIETIDLÁ DEKORAČNÉ DRÔTY 5M 50LED TEPLÁ BIELA

 

POPIS

LED LAMPY DEKORATÍVNE DRÔTY 5M 50LED TEPLÉ BIELE

 

LED SVETLÁ PRINÁŠAJÚ ČARO VIANOC DO KAŽDÉHO PRIESTORU

Jedinečné dekoratívne svietidlá s veľkým počtom diód (50 LED svetiel) na drôte dodajú lesk každému interiéru a predstavia vianočné čaro. LED svietidlá vďaka svojej teplej farbe vyzerajú v interiéri krásne, zútulnia ho a nabádajú k odpočinku počas zimných večerov.

 

SVETELNÁ DEKORÁCIA NA KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ

50 svetiel na 5 metroch drôtu ozdobí miestnosť a rozžiari vianočnú výzdobu. Vzhľadom k tomu, že drôt je tenký, ľahko sa schová do ihličia a vianočný stromček bude vyzerať magicky.

Lampy však budú vyzerať krásne aj v inom ročnom období, napríklad ako jemné, romantické osvetlenie miestnosti. Bez ohľadu na príležitosť budú skvelým pozadím pre fotografie, ktoré dodajú každej fotografii magickú atmosféru a dodatočné svetlo.

 

JEDNA LED LAMPA – VEĽA MOŽNOSTÍ

Flexibilný drôt s LED svetlami je skvelým základom pre všetky druhy DIY projektov - „urob si sám“. Vaši zákazníci budú mať určite fantastické nápady, ako ich použiť vo svojej vianočnej výzdobe.

 

DEKORATÍVNE LAMPY NA BATÉRIE

Na napájanie svietidiel potrebujete 3 AA batérie - čo je veľmi výhodné, pretože často nie je žiadna zásuvka, kde sú svietidlá umiestnené alebo sú obsadené všetky vstupy. Navyše, vďaka batériám sa vaši zákazníci nebudú musieť obávať dodatočných nákladov počas blížiacich sa sviatkov.

 

OPLATÍ SA DOPLNIŤ SORTIMENT VAŠEJ PREDAJNE O LED SVIETIDLÁ?

Vysoký dopyt po sezónnych produktoch sa vyskytuje v krátkom období roka, ale umožňuje generovať veľký obrat, ak je pripravená ponuka atraktívna z hľadiska výberu tovaru, jeho prezentácie a podrobného popisu . Vývoj a čo je dôležitejšie, propagácia vášho tovaru sú úlohy, ktoré by sa mali začať ešte pred samotnou predajnou sezónou. V prípade svetiel sa táto sezóna týka celého mesiaca december. Majte však na pamäti, že vaši zákazníci často a ochotne kupujú lampy aj v iných mesiacoch roka, aby našli jemné osvetlenie do interiéru alebo vytvorili krásne aranžmány, preto sa oplatí byť pripravený na výpredaje po celý rok. Postarajte sa o vhodnú propagáciu – po zadaní „obchod s LED svietidlami“ do vyhľadávača sa vaša ponuka zobrazí vysoko vo výsledkoch. Ponúknite široký výber a rýchle dodanie. To posledné si môžete zabezpečiť vďaka tomu, že veľkoobchod Ikonka doručí dekoratívne svietidlá priamo k zákazníkovi v dropshippingovom vzorci.

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE

Sada svietidiel pre vnútorné použitie.

PARAMETRE:

  • Napájanie: 3 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • Materiál: drôt + LED diódy
  • Počet svetiel na kábli: 50
  • Farba svietidiel: teplá biela

ROZMERY:

  • dĺžka drôtu so svietidlami: 5 m
  • dĺžka napájacieho kábla: 23 cm
  • puzdro na batériu: 7,5 cm x 5 cm x 2,5 cm
  • balenie: 8 cm x 6 cm x 3 cm

Balené v plastovej krabičke.

Farba produktuBiela
Napájanie3 x AA batérie
Počet diód50
Rozmery5m
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu