Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

HVIEZDNY PROJEKTOR | RGB NOČNÁ LAMPA SO VSTAVANÝM REPRODUKTOROM

HVIEZDNY PROJEKTOR | RGB NOČNÁ LAMPA SO VSTAVANÝM REPRODUKTOROM

50.55€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10064

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

XTY01-BIELA ​​| HVIEZDNY PROJEKTOR | RGB NOČNÁ LAMPA SO VSTAVANÝM REPRODUKTOROM

OBJAVTE KRÁSU HVIEZDNYCH GALAXIÍ S NAŠÍM NAJNOVŠÍM PROJEKTOROM!

Multifunkčný zariadenie, ktoré sa dokonale hodí do spálne deti Čo dospelých.

Vymeniteľné optické mechaniky v kombinácii s presná optika, ponúkajú vysoko kvalitný obraz, a viacfarebná funkcia nočná lampa poskytuje príjemné a mäkké svetlo, vytvorí relaxačnú atmosféru.

Je to skvelý darček pre deti, ľudí, ktorí potrebujú úľavu od stresu a na narodeniny. Pre každého!

 

INTELIGENTNÉ OVLÁDANIE

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu, 256 RGBW svetelných efektov, synchronizácia s hudbou, časovač, projekcia, nočné svetlo a bezdrôtové diaľkové ovládanie. 11 rôznych diskov, ktoré vám umožňujú vybrať si medzi konšteláciami, hviezdnou oblohou, Mliečnou dráhou a planetárnymi diskami.

HD PROJEKCIA A NASTAVITEĽNÉ ZAOSTRENIE

Možnosť nastavenia ostrosti obrazu, projekcia na vzdialenosť až 5 metrov a plocha 70 metrov štvorcových. 360° projekcia na stropy, steny a podlahy.

AUTOMATICKÝ ČASOVAČ

Nastavenie automatického zapínania a vypínania cez aplikáciu, čím sa vytvorí teplá a pokojná atmosféra pre spánok.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE

Kompaktný dizajn, jednoduché použitie, nastavenie zaostrenia pomocou gombíka na hornej strane projektora. Diaľkové ovládanie v cene a ovládanie cez bezplatnú aplikáciu.

IDEÁLNY DARČEK

Vytvára romantickú atmosféru, ideálnu na narodeniny, svadby, výročia, párty, Deň detí, Vianoce a iné príležitosti.

 
 
 

PESTROFAREBNÁ NOČNÁ LAMPA

Galaktická nočná lampa ponúka až... 256 rôzne režimy osvetlenia RGBW, čo umožňuje prispôsobiť farby a náladu každej príležitosti. Vďaka mobilná aplikácia môžete jednoducho meniť farby a svetelné efekty a vytvárať tak dokonalú atmosféru vo vašej izbe. Viacfarebná nočná lampa je nielen krásna, ale aj... funkčné – možno ho použiť ako jemné osvetlenie na čítanie, relaxačné svetlo pred spaním alebo ako pôsobivú dekoráciu počas párty. Vďaka svojej všestrannosti dokonale vyhovuje rôznym potrebám a preferenciám používateľov, zvýšenie komfortu a estetiku každého priestoru.

 

256 RGBW svetelných efektov

-Prebúdzanie so simuláciou východu slnka

- Možnosť stmievania svetla

-Vstavaný Bluetooth reproduktor

-Zvuky, ktoré vám pomôžu zaspať

-Prevádzka prostredníctvom bezplatnej aplikácie

- Hviezdny projektor

 
 
 

VSTAVANÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR

Naša galaktická lampa má vstavanú Bluetooth reproduktor, ktoré možno použiť na hranie uspávaniek. Stačí lampu spárovať so svojím mobilným zariadením a prehrávať obľúbenú hudbu, upokojujúce zvuky prírody alebo upokojujúce melódie pred spaním.

Je tam reproduktor ideálne na vytvorenie relaxačnej atmosféry pred spaním pre deti aj dospelých. Synchronizáciou svetla s rytmom hudby poskytuje projektor ešte viac pohlcujúci zážitok, ktorý vám pomôže... relaxácia a rýchlejšie zaspať. Ide o praktické riešenie, ktoré kombinuje funkcie osvetlenia a zvuku, vďaka čomu je lampa multifunkčným doplnkom každej spálne.

 

360° OTOČNÝ PROJEKTOR A NASTAVENIE ZAOSTRENIA

Galaktický projektor má funkciu otáčania o 360°, čo vám umožňuje úplné pokrytie stropov a stien a podlahy s nádhernými projekciami hviezd a planét. Vďaka tejto funkcii môžete ľubovoľne nastaviť smer projekcie, aby ste dosiahli čo najlepší efekt vo vašej miestnosti.

Projektor je navyše vybavený zaostrovacím gombíkom, ktorý umožňuje nastaviť ostrosť obrazu bez ohľadu na projekčnú vzdialenosť. Jednoducho otočte hornú časť projektora, aby ste upravili zaostrenie a vychutnajte si jasný a vysokokvalitný obraz na ploche až do 70 metrov štvorcových. Vďaka týmto funkciám sa vaša izba premení na skutočnú planetárium, ponúka nezabudnuteľný vizuálny zážitok.

 
 

ŠPECIFIKÁCIA

  • Zdroj: DC 5V 2A (kábel USB-C je súčasťou balenia)
  • Výkon reproduktora: 3W / 4Ω
  • Výkon nočného svetla RGBW: 3 W
  • Výkon projektora: 3 W
  • Materiál: ABS, PC
  • Počet režimov nočného osvetlenia: 256
  • Počet vymeniteľných jednotiek projektora: 11
  • Projekčná vzdialenosť: do 6 m
  • Rozmery: 122 x 110 x 125 mm
 

SILA KOZMICKEJ RELAXÁCIE

Hlavnou výhodou galaktického projektora je jeho schopnosť vytvárať magická atmosféra, ktorý poskytuje relaxačný zážitok a pomáha vám pokojne zaspať. Výnimočné mobilné ovládanie, vysoká kvalita obrazu a funkcia automatického časovača robia z tohto zariadenia pozoruhodné pre všetkých milovníkov vesmíru.

Farba produktuViafarebná
NapájanieDC 5V 2A (kábel USB-C je súčasťou balenia)
Rozmery122 x 110 x 125 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu