Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED ASTRONAUTSKÝ HVIEZDNY PROJEKTOR

29.45€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10053

Stav skladu : 0
Externý sklad : 88

LED ASTRONAUTSKÝ HVIEZDNY PROJEKTOR

Astronautský nočný hviezdny projektor od značky IZOXIS je inovatívna pomôcka, ktorá kombinuje funkciu projektora, nočného osvetlenia a hudobného prehrávača. Tento projektor je navrhnutý tak, aby vyzeral ako astronaut, čo z neho robí nielen praktický prístroj, ale aj esteticky príťažlivú dekoratívnu ozdobu.

Jednou z hlavných predností tohto projektora je jeho schopnosť premietať realistickú hviezdnu nočnú oblohu na stropy a steny miestnosti. Pomocou rôznych farebných svetelných vĺn (modrá, červená, zelená a biela) vytvára upokojujúcu atmosféru, ktorá navodzuje pocit prechádzky medzi hviezdami. Týmto spôsobom projektor poskytuje relaxačnú a príjemnú atmosféru, ideálnu na večerné uvoľnenie alebo prípravu detí na spánok.

Projektor je vybavený odnímateľnou základňou v tvare Mesiaca a nastaviteľným ramenom, čo umožňuje jednoduché prispôsobenie uhla premietania. Hlava astronauta je magneticky pripojená k telu, čo ďalej zjednodušuje nastavenie. Vďaka týmto funkciám je projektor flexibilný a prispôsobiteľný rôznym potrebám a situáciám.

Okrem vizuálnych efektov projektor ponúka aj možnosť prehrávania hudby prostredníctvom Bluetooth rozhrania alebo USB - MiniUSB kábla. Táto funkcia umožňuje prehrávanie uspávank, ktoré pomáhajú deťom rýchlejšie a pokojne zaspať. Hudba v kombinácii s farebným osvetlením zameriava pozornosť detí a poskytuje im pocit bezpečia.

Projektor je dodávaný s diaľkovým ovládačom, ktorý umožňuje pohodlné ovládanie všetkých funkcií prístroja. Pomocou diaľkového ovládača môžete nastavovať jas, meniť režimy osvetlenia, vyberať hudobné skladby a ovládať časovač. Intuitívny a ľahko ovládateľný panel zabezpečuje, že s obsluhou zariadenia nebude mať nikto problém, zvládne ho aj dieťa.

Tento multifunkčný projektor má viacero úrovní jasu, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb. Má aj funkciu nočného osvetlenia, ktorá poskytuje rôzne druhy stáleho svetla, ideálne do detskej izby pre deti, ktoré sa boja tmy. Projektor je vybavený nekĺzavými nôžkami z peny, ktoré chránia podlahu pred poškriabaním.

Astronautský projektor IZOXIS je skvelým darčekom pre dievčatá aj chlapcov, ktorý stimuluje ich predstavivosť a pomáha im pokojne zaspať. Tento 3 v 1 projektor je ideálnym doplnkom do každej detskej izby, ktorý kombinuje zábavu, relaxáciu a funkčnosť v jednom zariadení.

Farba produktuBiela
Rozmery20 x 10 x12cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu