Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ LASEROVÝ PROJEKTOR S VODOTESNÝM DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM

VIANOČNÝ LASEROVÝ PROJEKTOR S VODOTESNÝM DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM

29.45€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10052

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

VIANOČNÝ LASEROVÝ PROJEKTOR S VODOTESNÝM DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM

Vianočný laserový projektor s vodotesným diaľkovým ovládaním je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú vytvoriť magickú vianočnú atmosféru bez náročnej inštalácie svetielok. Tento inovatívny produkt ponúka možnosť zobrazenia tisícov zelených, červených alebo kombinovaných zeleno-červených svetielok, ktoré nádherne osvetlia fasádu vášho domu či interiéru.

Projektor je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko používať v interiéri aj exteriéri, a to vďaka svojej vodotesnej triede IP 44. Môžete ho teda bez obáv použiť aj vonku počas nepriaznivého počasia. Ovládanie osvetlenia je veľmi jednoduché a intuitívne vďaka diaľkovému ovládaniu, ktoré umožňuje nastaviť rôzne režimy osvetlenia podľa vašich preferencií.

Medzi funkcie diaľkového ovládania patrí trvalé osvetlenie, blikajúce svetlo a kombinácia všetkých typov osvetlenia. Pomocou tlačidiel "+" a "-" môžete navyše regulovať rýchlosť blikania lasera. Projektor je vybavený aj časovačom, ktorý umožňuje nastaviť dobu osvetlenia na 0,5, 3, 5 alebo 8 hodín. Po uplynutí nastaveného času sa projektor vypne a následne sa automaticky zapne po 24 hodinách, čím zabezpečí pravidelné osvetlenie bez nutnosti manuálneho zásahu.

Technické špecifikácie produktu sú veľmi pôsobivé. Laserový projektor disponuje výkonom lasera menším ako 5mW a vlnovou dĺžkou 532 nm pre zelené svetlo a 650 nm pre červené svetlo. Napájanie zabezpečuje sieťový adaptér s dĺžkou kábla 300 cm, čo umožňuje flexibilné umiestnenie projektora. Pracovná teplota sa pohybuje od -30 °C do 40 °C, takže je vhodný na použitie aj v extrémnych podmienkach. Výrobok má certifikát CE, čo zaručuje jeho bezpečnosť a kvalitu.

V balení nájdete okrem samotného laserového projektora aj špajdľu na zabodnutie do zeme, 230V adaptér a originálny obal. Rozmery projektora sú 13.5 cm x 10 cm, čo zaručuje jeho kompaktnosť a nenápadnosť pri inštalácii. Dĺžka špajle je 20,5 cm, čo umožňuje stabilné upevnenie do zeme.

Tento vianočný laserový projektor je skvelou voľbou pre každého, kto chce rýchlo a efektívne vytvoriť nádhernú vianočnú atmosféru. Jeho jednoduché ovládanie, vysoká kvalita a bezpečnosť ho robia ideálnym riešením pre osvetlenie vášho domova počas sviatočného obdobia.

Rozmery:

  • Rozmery projektora: 13.5 cm x 10 cm
  • Dĺžka špajle: 20,5 cm

Sada obsahuje: - špajdľu na špíz:

  • Úplne nový laserový projektor
  • Špajdľu na zabodnutie do zeme
  • 230V adaptér
  • Originálny obal
Farba produktuČierna
Napájanie230V
Rozmery13.5 cm x 10 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu