Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

HVIEZDNY PROJEKTOR NOČNÝ SVETELNÝ REPRODUKTOR BLUETOOTH BIELY

HVIEZDNY PROJEKTOR NOČNÝ SVETELNÝ REPRODUKTOR BLUETOOTH BIELY

28.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10051

Stav skladu : 0
Externý sklad : 63

HVIEZDNY PROJEKTOR NOČNÝ SVETELNÝ REPRODUKTOR BLUETOOTH BIELY

Hviezdny projektor nočný svetelný reproduktor Bluetooth biely je jedinečný prístroj, ktorý dokáže vytvoriť magickú atmosféru v každej miestnosti. Tento projektor je skvelou alternatívou k tradičným nočným lampám a jeho univerzálnosť ho robí vhodným pre deti aj dospelých.

Pre deti je hviezdny projektor ideálnym pomocníkom pri zaspávaní. Jeho jemné svetelné efekty a možnosť prehrávania uspávaniek z vášho telefónu prostredníctvom zabudovaného Bluetooth reproduktora pomôžu deťom prekonať strach z tmy a zaspať vo vlastnej posteli. Tento projektor teda nie je len obyčajnou lampou, ale aj multifunkčným zariadením, ktoré kombinuje vizuálne aj zvukové prvky na vytvorenie pokojného a príjemného prostredia pre vaše deti.

Pre dospelých je projektor skvelým doplnkom na akékoľvek stretnutie alebo domácu párty. Jeho 21 rôznych svetelných efektov a možnosť prehrávať obľúbenú hudbu cez Bluetooth reproduktor zaručujú, že každá udalosť bude mať fantastickú atmosféru. Či už chcete vytvoriť romantickú atmosféru alebo rozprúdiť večierok, tento projektor vám poskytne širokú škálu možností.

Projektor je tiež výborným nápadom na darček pre milovníkov originálnych interiérových doplnkov. Jeho moderný dizajn a funkčnosť určite potešia každého, kto má rád technologické vychytávky a štýlové dekorácie.

Obsah súpravy zahŕňa samotný projektor, diaľkové ovládanie a USB kábel. Projektor je vyrobený z kvalitného plastu a je dostupný v bielej farbe, čo mu dodáva elegantný a univerzálny vzhľad. Napätie projektora je 5V / 2000mA, čo zaručuje bezpečnú a stabilnú prevádzku.

Tienidlo projektora je taktiež z plastu a ponúka svetelné efekty v rôznych farbách: červená, zelená, modrá, biela a ich kombinácie. Projektor má celkovo 21 svetelných efektov, ktoré môžete jednoducho meniť pomocou diaľkového ovládania. Batérie pre diaľkové ovládanie nie sú súčasťou dodávky, potrebujete na ne 2XAA batérie.

S rozmermi 16 x 16 x 11 cm a hmotnosťou 1 kg je projektor kompaktný a ľahko prenosný, čo z neho robí praktický doplnok do každej domácnosti. Či už ho umiestnite do detskej izby, obývačky alebo spálne, vždy dokáže vytvoriť jedinečnú a príjemnú atmosféru.

Hviezdny projektor nočný svetelný reproduktor Bluetooth biely je skvelým riešením pre každého, kto chce vniesť do svojho domova kúzlo hviezdnej oblohy a zároveň si užívať svoju obľúbenú hudbu.

Farba produktuBiela
NapájanieUSB kábel
Rozmery16 x 16 x11cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu