Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

HVIEZDNY PROJEKTOR LED NOČNÁ GUĽA BLUETOOTH DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

HVIEZDNY PROJEKTOR LED NOČNÁ GUĽA BLUETOOTH DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

23.15€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10050

Stav skladu : 0
Externý sklad : 88

HVIEZDNY PROJEKTOR LED NOČNÁ GUĽA BLUETOOTH DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

Hviezdny projektor LED Nočná Guľa s Bluetooth a Diaľkovým Ovládaním je vynikajúcim nástrojom na vytvorenie výnimočnej atmosféry vo vašom domove. Táto lampa nie je len obyčajným nočným svetlom, ale kúzlom, ktoré dokáže rozžiariť každú miestnosť svojím realistickým premietaním hviezdnej oblohy na steny a strop. Ideálne sa hodí do spální, kde spríjemní zaspávanie najmenším a vytvorí pokojný a relaxačný priestor pre dospelých.

Jednou z hlavných výhod tohto projektora je možnosť pripojenia cez Bluetooth, čo umožňuje pripojiť vaše zariadenia a vychutnať si obľúbenú hudbu priamo z lampy. Toto prepojenie ešte viac umocňuje relaxačnú atmosféru, ktorú hviezdny projektor vytvára. Všetky funkcie projektora sú ľahko ovládateľné pomocou priloženého diaľkového ovládača, čo znamená, že nemusíte vstávať, aby ste menili režimy alebo nastavovali ďalšie funkcie.

Hviezdny projektor LED Nočná Guľa je vybavený aj časovačom automatického vypnutia, ktorý sa postará o to, aby sa projekcia vypla po uplynutí nastaveného času. Toto je veľmi praktická funkcia, ak zabudnete vypnúť lampu pred spaním.

Dizajn projektora je elegantný a vysoko kvalitný. Je vyrobený z odolného plastu, čo zaručuje jeho trvanlivosť a estetický vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru.

Súprava obsahuje nočné svetlo, USB kábel a diaľkové ovládanie. Technické špecifikácie sú nasledujúce: lampa je vyrobená z plastu, jej napájanie je sieťové, diaľkové ovládanie je napájané batériami AA (nie sú súčasťou balenia) a disponuje časovačom. Rozmery lampy sú 15 cm priemer a 10 cm výška, diaľkové ovládanie má rozmery 12 cm x 4,5 cm x 2 cm a USB kábel je dlhý 145 cm. Produkt je zabalený v kartónovej škatuli s rozmermi 6,5 cm x 6,5 cm x 12,5 cm.

Premeňte svoj interiér na čarovný kútik plný relaxu a pokoja s nočnou guľovou lampou Star Projector LED, ktorá vám poskytne nezabudnuteľné chvíle pod hviezdami, či už ste v spálni alebo v obývačke.

Farba produktuČierna
NapájanieUSB kábel
Rozmery15 cm x 10 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu