Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SVIETIDLO S PROJEKTOROM DIAPOZITÍVOV

4.20€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10035

Stav skladu : 0
Externý sklad : 55

SVIETIDLO S PROJEKTOROM DIAPOZITÍVOV

HORÁK NA DIAPROJEKTOR

  • Jedinečný projektor v tvare šikovnej malej baterky, ktorý sa zmestí aj do malej ruky. Má 3 vymeniteľné disky s obrázkami suchozemských zvierat, vodných živočíchov a vesmíru. Projektor má aj zaostrovacie koliesko, takže obrázky možno premietať z rôznych vzdialeností. Sada sa dodáva s batériami, ktoré sú súčasťou hračky, takže len čo ju otvoríte, môžete projektor ihneď zapnúť.
  • PRÍBEHY S TEMNOTOU - hračkárska baterka s projektorom zabezpečí vášmu dieťaťu vzrušujúci večer. Počas premietania bude rodiča/opatrovateľa inšpirovať k rozprávaniu nádherných, zaujímavých príbehov pred spaním a spríjemní dieťaťu nočné zaspávanie. Je tiež skvelá na to, aby si dieťa zvyklo na tmu a pomôže mu samostatne zaspať. Obrázky zobrazené na strope upútajú pozornosť dieťaťa, vďaka čomu sa na ne bude môcť sústrediť a rýchlejšie zaspať.
  • UČÍ A PODPORUJE - počas premietania obrázkov z projektora môže rodič dieťaťu rozprávať o zvieratkách, opisovať ich a vytvárať príbehy, čo umožní dieťaťu rozvíjať svoju predstavivosť a slovnú zásobu. Každodenné večerné príbehy sa stanú realistickejšími a zmenia sa na skutočnú, pútavú šou. Dieťa bude pokojné a zaujaté obrázkami, vďaka čomu získa vedomosti a rýchlejšie zaspí.
  • KOLESKO NA NASTAVENIE OSTROSTI - na hornej strane projektora sa nachádza špeciálny žltý gombík, ktorý umožňuje nastaviť zaostrenie, takže bez ohľadu na to, kam projektor nasmerujete alebo ako ďaleko je od steny alebo stropu, môžete premietať jasný obraz, ktorý bude pre vaše dieťa dobre viditeľný.
  • ŠPECIFIKÁCIE - hmotnosť: 0,03 kg; hmotnosť v balení: 0,05 kg; vek: 3+; certifikáty: CE, EN71.

ŠPECIFIKÁCIE

  • hmotnosť: 0,03 kg
  • hmotnosť balenia: 0,05 kg
  • vek: 3+
  • certifikáty: CE, EN71

OBSAHUJE:

  • svietidlo s projektorom
  • 3 obrazové disky
  • batérie (vo vnútri zariadenia)

 

BATERKA 2 V 1 S PROJEKTOROM

Súprava baterky a projektora s 3 vymeniteľnými ovládačmi je ideálnou hračkou na večery strávené spoločne s našimi deťmi. Hračku možno použiť ako jednoduchú baterku na osvetlenie izby alebo ako malú nočnú lampičku, ktorú môže vaše dieťa držať v ruke, keď zaspáva. Hračka má v sebe projektor, vďaka ktorému môžeme na stenu alebo strop premietať obrázky suchozemských zvierat, vodných živočíchov a vesmíru.

Hračka je ideálna pre malé dieťa, ktoré si práve zvyká na tmu. Pomôže mu samostatne zaspávať. Spríjemní zaspávanie dieťaťu aj opatrovateľovi. Počas premietania obrázkov môže rodič rozprávať o tom, čo vidí na stene, čo pomôže rozvíjať predstavivosť a slovnú zásobu dieťaťa.

ĽAHKÉ POUŽÍVANIE

Mini projektor sa veľmi jednoducho používa. Batérie sú už súčasťou zariadenia. Stačí odsunúť kryt nad tlačidlom napájania hračky a vložiť disk s vybraným obrázkom. Potom zariadenie zapnite pomocou žltého tlačidla a nasmerujte ho na stenu, strop atď.

3 DISKY = 24 OBRÁZKOV NA ZOBRAZENIE

Súprava obsahuje 3 malé disky, každý s 8 tematickými obrázkami: suchozemské zvieratá, vodné zvieratá a vesmír. Ak chcete zobraziť napríklad vybrané zviera, jednoducho otočte disk, kým nebude jasne viditeľné.

FOKUSOVACÍ KĽÚČ

Baterka má špeciálny otočný ovládač, ktorý zabezpečí, že bez ohľadu na to, ako ďaleko alebo kde sú obrázky zobrazené, budú pre vaše dieťatko jasne viditeľné. Jednoducho ním otáčajte v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek, kým obrázok nebude zreteľný.

Farba produktuModrá
Rozmery4 x 11.5cm
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu