Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

KRUHOVÝ HVIEZDICOVÝ PROJEKTOR (120)

3.15€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10032

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

KRUHOVÝ HVIEZDICOVÝ PROJEKTOR (120)

Hviezdicový projektor KRUHOVÝ HVIEZDICOVÝ PROJEKTOR (120) STARLIGHT SUNDAY NIGHT LAMP kruhová LED je ideálnou dekoráciou pre váš byt, najmä pre detskú izbu. Táto lampa dokáže vytvoriť úžasné obrazce na stenách a oknách, ktoré dokonale reprodukujú hviezdnu a bezoblačnú nočnú oblohu. Jeho využitie je široké, môžete ho použiť ako nočné svetlo aj ako projektor nočnej oblohy, čo prinesie do vášho domova magickú atmosféru.

Projektor vytvára úžasný efekt vesmíru, ktorý dokáže zaujať a upokojiť najmä deti. Lampa má rôzne režimy svietenia, čo umožňuje prispôsobiť osvetlenie vašim potrebám a nálade. Vďaka tomu je tento projektor skvelou dekoráciou, ktorá môže slúžiť aj ako ideálny darček pre vašich blízkych.

Jeho kompaktné rozmery, priemer 11 cm a výška 6 cm, zaručujú, že sa ľahko zmestí kamkoľvek. Napájanie je možné pomocou štyroch batérií AAA (nie sú súčasťou balenia) alebo pomocou priloženého USB kábla, čo zaručuje flexibilitu pri jeho používaní.

Projektor je vybavený certifikátom CE, čo potvrdzuje jeho bezpečnosť a kvalitu. Ovládanie je jednoduché vďaka tlačidlám na zapnutie a vypnutie bieleho a farebného svetla. K dispozícii sú tri farebné varianty: modrá, ružová a fialová. Ak nevyberiete konkrétnu farbu, bude vám zaslaná náhodná farba.

Sada obsahuje nový hviezdicový projektor priamo z továrne, USB kábel na napájanie a originálny obal. Tento projektor je dokonalým riešením pre každého, kto hľadá spôsob, ako pridať do svojho domova trochu magického osvetlenia a zároveň vytvoriť pokojnú a príjemnú atmosféru.

Ak hľadáte originálny a užitočný darček pre svojich blízkych alebo chcete len skrášliť a zútulniť svoj domov, KRUHOVÝ HVIEZDICOVÝ PROJEKTOR (120) STARLIGHT SUNDAY NIGHT LAMP kruhová LED je tou správnou voľbou. Užijete si nielen krásne hviezdne efekty, ale aj jednoduché ovládanie a kvalitné spracovanie, ktoré zabezpečí dlhú životnosť produktu.

 

✅ Vytvára úžasný efekt vesmíru

✅ Lampa má rôzne režimy svietenia

✅ Dokonale upokojuje a upokojuje

✅ Skvelá dekorácia

✅ Ideálna na darček

✅ Rozmery: priemer 11 cm, výška: 6 cm

✅ Napájanie: 4 x batéria AAA (nie je súčasťou balenia)

✅ Napájanie: kábel USB

✅ Výrobok má certifikát CE

FUNKCIE TLAČIDIEL:

✅ Tlačidlo zapnutia a vypnutia bieleho svetla

✅ Tlačidlo zapnutia a vypnutia farebného svetla

PRIJATEĽNÉ FARBY:

Ak nie je uvedená, bude zaslaná náhodná farba.

✅ Modrá farba

✅ Ružová

✅ Fialová

SADA OBSAHUJE:

☑️ Nový hviezdicový projektor z továrne

☑️ USB kábel

☑️ Originálny obal

Farba produktuModrá
Napájanie4 x batéria AAA
Rozmery11 x 6 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu